bir den çok sayfadaki verileri tek sayfada icmal olarak toplama

Excel Vers. ve Dili
office 2003 (tükçe)
:yardim: arkadaşlar ben yaklaşık 100 sayfalık bir dosyanın, içerisindeki bazı verilerin (her sayfa ve sütunda aynı sırada bulunmaktadır) ; oluşturmuş olduğum ana sayfa da toplamını almak istiyorum ve hatta yapabilirsem tek bir tuşa bastığımda kendi otomatik olarak çağırsın.
yardımcı olursanız sevinirim.inşallah anlatabilmişimdir.teşekkürler:yardim:

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
Küçük bir örnek dosya ekleyebilirmisiniz?

Excel Vers. ve Dili
2003
Eğer alan başlıkları aynı ise Otomatik olarak Özet Tablo(pivot) çoklu birleştirme aralıkları ile yapabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 (tükçe)
Eğer alan başlıkları aynı ise Otomatik olarak Özet Tablo(pivot) çoklu birleştirme aralıkları ile yapabilirsiniz.
DOSYAYI BURAYA NASIL YÜKLEYEBİLİRİM :(
ÖNCELİKLE ONA YARDIMCI OLSANIZ

Excel Vers. ve Dili
office 2003 (tükçe)
:yardim: arkadaşlar ben yaklaşık 100 sayfalık bir dosyanın, içerisindeki bazı verilerin (her sayfa ve sütunda aynı sırada bulunmaktadır) ; oluşturmuş olduğum ana sayfa da toplamını almak istiyorum ve hatta yapabilirsem tek bir tuşa bastığımda kendi otomatik olarak çağırsın.
yardımcı olursanız sevinirim.inşallah anlatabilmişimdir.teşekkürler:yardim:
ARKADAŞLAR Bİ DOSYA EKLEDİM
TEKRAR Bİ YARDIMCI OLURSANIZ DOSYA ÜZERİNDEN SEVİNİRİM.

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
yanıt

Kod:
Sub toplam()
[d14:e17].ClearContents
For say = 2 To Sheets.Count
For sut = 1 To 4
Range("d" & sut + 13) = Range("d" & sut + 13) + Sheets(say).Range("I" & sut + 32)
Range("e" & sut + 13) = Range("e" & sut + 13) + Sheets(say).Range("j" & sut + 32)
Next
Next
End Sub

Excel Vers. ve Dili
office 2003 (tükçe)
acil yardım :(

Kod:
Sub toplam()
[d14:e17].ClearContents
For say = 2 To Sheets.Count
For sut = 1 To 4
Range("d" & sut + 13) = Range("d" & sut + 13) + Sheets(say).Range("I" & sut + 32)
Range("e" & sut + 13) = Range("e" & sut + 13) + Sheets(say).Range("j" & sut + 32)
Next
Next
End Sub
arkadaşım yardımın için teşekkür ederim ama ben bu formülü nasıl kuracağım özet taplo oluşturarak mı (onu da nasıl yapacağımı bilmiyorum ama..) daha detaylı bir yönlendirme yapabilir misin?

Excel Vers. ve Dili
office 2003 (tükçe)

teşekkür ederim.ama özet tabloyu nasıl kullancağımı bilmiyorum daha detaylı yardımcı olmanız ümkün mü?

Excel Vers. ve Dili
2003
Belgene bir Pivot isminde sayfa ekledim.

şirket sayfalarındaki tablolardan oluşuyor.toplam 6 tablo var sanırım.

bu Pivota eklemeler yapabilirsin.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
versiyon 11
arkadaşlar merhaba benim derdim stoklarımdaki tüm ürünleri exele aktardım koli ve paket fiyatlarınıda girdim.fakat 300 kalem üründen sadece 70 tanesinin satışı yapıldı.bu sayfadan sadece satışı olanları başka bir sayfaya nasıl listelerim.yardım ederseniz sevinirim