bir firmanın tüm hareketini listelemek

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
günadın sn.hocalarım ve arkadaşlarım;

ek'te bulunan örnek sn.leventm hocamın bir çalışmasından. çalışmasında bir sorun yok sorun bir firma seçtiğimde o firmanın sadece bir hareketini raporlaması. bu kod yazılırken bir firmadan bir hareket alınması istenmiş olabilir fakat bana lazım olan şekli bu formda bir raporlamada seçilen firmanın tüm hareketlerinin alt alta sıralanması. bu konuda değerli fikirlerinizi paylaşırmısınız lütfen.

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
tüm kareket derken

arkadaşım sen bir cari hesap ekstresi mi istiyorsun anlamışmıyım kontrol edelim:
- cari hesap seçilecek
- istenilen kriterler seçilecek
eğer bunlarsa yapalım "fakat" değilse ikinci birşey aklıma geliyor :) :
- cari hesap seçilecek
- fatura tarihi seçilecek
- fatura no seçilecek
- sonuçta toplam verilecek
eğer bunlarsa yapalım "fakat" değilse üçüncü birşey aklıma geliyor :) :
- cari hesap
- tarihler arası ekstre veya ->
- fatura numaraları arası ekstre
örnek ; falanca a firmasının 02.10.2006 - 07.11.2006 arası ekstresi veya ->
falanca a firmasının 180957-180978 faturaları arası ekstre
bir yanlışım varsa affola...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.emreexcel123;

cari hesap extresi anlamında değil ama denemeye değer.

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
kesin bişey

ekstremi değil mi (yanlış anlama yapacağım için soruyorum)...:)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.emreexcel123; ilginiz için teşekkür ederim;
rapor sayfasındaki formata göre veri sayfasında seçilen firmananın tüm hareketlerini listelesin yeterli. koddaki düzeltmenizi merakla bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
ksra bakmayın

dosya ektedir...
kullanıcı adı = emre
parola = 147258

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.emreexcel123;
ilginiz için teşekkür ederim. dosyanızı inceledim. sanırım genel anlamda kullanılabilecek güzel bir çalışma fakat benim istediğim sadece verdiğim örnek dosyadaki kodun bir müşterinin sadece bir hareketini değil kaç satır hareketi varsa onu rapor sayfasına atması.

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
sn hikmet

kusura bakmayın biraz yoğundum ama söz size iyi bir çalışma yollayacağım bunu söylememdeki sebep bu formda hiçbir kırgınlık olmaması içindir:icelim:
sadece hareketler sınırlama yokm "okiş"...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.emre bey size veya bir başkasına kırılma gibi bir düşüncem yok. ayrıca verdiğiniz örneği başka bir çalışma için uyguluyorum benim verdiğim dosyadaki ısrarım o formatın bana lazım olmasındandır. bu konuda bir endişeniz olmasın lütfen. forumdaki tüm arkadaşalar gibi sizde yardımcı oluyorsunuz sağolun var olun.

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
söz verdiğimiz gibi

arkadaşım senin tam istediğin gibi bir dosya ektedir.sadece firma bazında "firmayı seçiyorsun o firmaya ait hareketleri atıyor..." başka hiçbir kriter yok eğer istersen onları da yapabiliriz.ksra bakma arkadaşım...
(dosyadaki ekstre formu butonuna tıklaman yeterli arkadaşım)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.emre sanırım baya uğraştınız bu örnek için. vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. kullanılabilir bir örnek fakat ben hala gönderdiğim dosyadaki örnekte ısrarlıyım. benim istediğim şey gönderdiğim örnekte seçilen bir firmanın sadece bir hareketini değil tüm hareketlerini aldırmak. yani kodda küçük bir değişiklik sadece. küçümsemek anlamında söylemiyorum küçük bir değişiklik cümlesini bilen için küçük bir değişiklik anlamında.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
günaydın sn.hocalarım ve arkadaşlarım yukarıdaki dosyanın içinde bulunan bu kodu

Private Sub CommandButton3_Click()
Set S1 = Sheets("VERI")
Set S2 = Sheets("RAPOR")
If ListBox4.ListIndex = -1 Then
MsgBox "Seçili Firma mevcut değil."
Exit Sub
End If
S2.Range("A1:I65536").ClearContents
S2.Rows(1) = S1.Rows(1).Value
For a = 0 To ListBox4.ListCount - 1
If ListBox4.Selected(a) = True Then
sat = S2.[a65536].End(3).Row + 1
S2.Rows(sat) = S1.Rows(a + 2).Value
End If
Next
For a = 9 To 1 Step -1
If Controls("checkbox" & a).Value = False Then S2.Columns(a + 2).Delete
Next
S2.[a:I].EntireColumn.AutoFit
S2.Select
MsgBox "VERİLER RAPOR SAYFASINA YAZILDI"
End Sub

nasıl değiştirelimki seçilen firmanın sadece bir hareketini değil tüm hareketini döksün. fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.emre benim eklediğim dosya ile sizinkinin bir farkını göremedim malesef hala tek bir hareketi alıyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.veyselemre;

ilginiz için çok teşekkür ederim. sorumun tam karşılığını verdiniz. emeğiniz; değerli zamanınızı ayırdığınız için sağol varolun.

sn.emre bey size de verdiğiniz diğer örnekler için teşekkür ederim ilk verdiğiniz örnek muhasebe dosyasının bir parçası oldu. izninizle kullanıyorum.
teşekkür ederim ilgilenen herkese.

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
Veysel Bey kolay gelsin ben sizin yapmış olduğunuz dosyayı kendi dosyama göre uyarlamaya çalıştım ama olmadı bana da yardımcı olursanız sevinirim.
1. Siz 10 sütüna göre yapmışsınız ama bana 17 sütüna göre lazım.
2. Tarihler arasında fiatı nasıl yapabilirim. Yani 15.05.2007 ile 25.05.2007 arasında vatandaş bir yerde konaklıyor. 20.05.2007 tarihine kadar 20 ytl den kalıyor 25.05.2007 tarihine kadarda 30 ytlden kalıyor. Fiatları manuel olarak ben hazırlamıştım örnek diğer dosyada. Birde sezon ortasında herhangi tarihde yapılan fiat indirimi o verilen tarihden itibaren geçerli olsun diğer verileri ona göre atsın ilk girilenlerde ilk fiattan devam etsin. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
Herhalde hiç kimse bana yardımcı olmayacak