DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
elimde bir kağıt var ve excelden yapılmış ama aynısını yapamıyorum o kağıtta boyle yazılmışÖrnek paylaşır mısınız?
nasıl paylaşıcam bilmiyorum çünkü sadece yanımdaki kağıtta yazıyorNormal şartlar altında Excelde böyle bir şeyin mümkün olmadığını düşünüyorum.
Örnek dosya paylaşmanızı tavsiye ederim.
basit bir örnek vermeye çalışıcamNormal şartlar altında Excelde böyle bir şeyin mümkün olmadığını düşünüyorum.
Örnek dosya paylaşmanızı tavsiye ederim.
benim yapmak istediğim bir hücre içinde birden fazla satırda yazmak değil ben o satırların arasına onları ayıran bir satır koymak istiyorumHamza bey 3.mesaj sorunuzun yanıtıdır.
En azından o kağıdın fotoğrafını paylaşabilirsiniz. Görmeden yorumlamak ve anlamak çok zor çünkü.nasıl paylaşıcam bilmiyorum çünkü sadece yanımdaki kağıtta yazıyor
kusura bakmayın ama çok acil
Merhaba @hamzaanac,
Sorunuz farklı algılara açık bir soru olmakla birlikte, arkadaşlarımızın dikkatini çekmeyen taraf sanırım bu istediğiniz şeyin kağıt üzerinde olması;
Kağıt üzerinde belirttiğiniz tablonun satır ve sütunları yazıyor mu? Öncelikle bu soruya cevap almamız gerekir.
Eğer yazmıyor ise;
1. Olasılık: Excel değil word ile yapılmış olabilir,
2. Olasılık: Söz konusu tablonuzun alt alta gelmiş ve altında çizgi ile ayrılmış diye belirttiğiniz değerleri ayrı hücrelere alt alta yazın, ve tabloyu oluşturan diğer kısımlarda bu hücrelere karşılık gelen satırları birleştirin, akabinde uygulayacağınız kenarlık ile erişmeye çalıştığınız görünüm ortaya çıkacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 216591
Eğer yazıyor ise;
Cep telefonunuz ile tablonuzun resmini çekip resim yükleme sitelerine yükleyerek bağlantıyı burada paylaşınız.
iyi çalışmalar.
bir fotoğraf paylaştımMerhaba @hamzaanac,
Sorunuz farklı algılara açık bir soru olmakla birlikte, arkadaşlarımızın dikkatini çekmeyen taraf sanırım bu istediğiniz şeyin kağıt üzerinde olması;
Kağıt üzerinde belirttiğiniz tablonun satır ve sütunları yazıyor mu? Öncelikle bu soruya cevap almamız gerekir.
Eğer yazmıyor ise;
1. Olasılık: Excel değil word ile yapılmış olabilir,
2. Olasılık: Söz konusu tablonuzun alt alta gelmiş ve altında çizgi ile ayrılmış diye belirttiğiniz değerleri ayrı hücrelere alt alta yazın, ve tabloyu oluşturan diğer kısımlarda bu hücrelere karşılık gelen satırları birleştirin, akabinde uygulayacağınız kenarlık ile erişmeye çalıştığınız görünüm ortaya çıkacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 216591
Eğer yazıyor ise;
Cep telefonunuz ile tablonuzun resmini çekip resim yükleme sitelerine yükleyerek bağlantıyı burada paylaşınız.
iyi çalışmalar.
Hamza bey merhaba sizin istediğiniz böyle bir şey mi.bir hücreye birden fazla satır yazı yazıyoruz peki o satırları nasıl farklı satırlara ayırabiliriz ama hala bir hücrenin içinde olmak şartıyla
evet lütfen yadımHamza bey merhaba sizin istediğiniz böyle bir şey mi.
Merhaba,..
yapmaya çalıştığım şey gönderdiğiniz resimle aynı
...
Merhaba @mustafaakdas,...
yukarıdaki gibi a stunuda 5 satırlık yazı var b-c-d-e-f diye gidiyor yaklasık 700 stun ben bunları alt alta yazdırmak istiyorum ...