- Excel Vers. ve Dili
- 2002-TÜRKÇE
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,Merhabalar
Ekteki Çalışmada RAPOR Sayfasındaki C Sütunundaki Terminal Nolarına Göre BANKA Sayfasındaki Verileri Kullanarak RAPOR Sayfasındaki H-I-J-K Sütunlarının otomatik dolmasını sağlayacak formüle ihtiyacım bulunmaktadır.Tşk.
2. mesajdaki dosyayı yeniledim, tekrar incelermisiniz..Merhabalar
İlgili çalışmanızı inceledim.Olmuş fakat şöyle bir sıkıntı var.Örnek:
BANKA Sayfasına gelip B sütununda TERMİNAL Veri süz yaptığımızda 244655 Seçtiğimizde F sütununda AKBANK Yazan Yerin M sütununda 28,99 Tl yi formül Rapor Sayfasında I sütununun 5.Satırına doğru getiriyor.Fakat Banka sayfasında F sütununda YURTİÇİ lerin 72.96 ve 44.97 Tl nin Rapor Sayfasına tek tek formülün aktarması gerekiyor.Sizin çalışmanız ise 72,96+44,97 Tl yi topluyor.117,93 Tl olarak RAPOR Sayfasının K Sütununun 5.Satırına 117.93 Tl toplamı yazıyor.Toplam olarak değil K sütununun 5.satırına 72.96 K sütunun 16.Satırınada 44.97 Tl yi yazması gerekiyor. Rapor Sayfasında 17.Satır fazladan olmuş 244655 orası önemli değil sileceğim. Kısaca Banka Sayfasında ki her veri Rapor sayfasına Terminal nosuna göre tek tek aktarılacak.
Merhaba,Merhaba
Kontrol ettim.Bazı yerlerde hata olmuş.Doğruları sarıya hatalı sonuçları Açık maviye boyadım.BANKA Sayfasındaki M28 Toplamı 2893.48 ile Rapor sayfasındaki Genel Toplam 2893.48 Sonucunu vermesi gerekiyor.Kısaca Rapor Sayfası Özet gibi birşey oluyor.