Herkeze Merhaba
İyi günler , iyi çalışmalar diliyorum
Benim çözmek istediğin sorun şu ,
Bir excel sayfamda (çalışma.xls) F27 , F28 ... , 29 , 30 sütunlarında sayılarım var.Aynı sayıların sıralanmış hali çalışmayedek.xls dosyamdada var.
Yapmak istediğim şey
Bir düğme ile
1-) çalışma.xls deki Örnek Sayı:"06-009" nın yanındaki OPSİYON tarihini
çalışmayedek.xls de aranıp o sayının yanındaki K sütununa eklemesi.
(Her bir yeni veri girişinde çalışma1.xls , çalışma2.xls olarak dosyamın sayısı artmakta o yüzden makro ile çözülmesi gerekiyor)
2-)K sütununa eklendikten sonra çalışma.xls deki Teklif Tarih kısmınında Örnek:06-009 satırının gerekli sütununa J ye eklenmesidir.
Bunu her satır için yapmak istediğim için tek düğmeyle TM NO ' da bulunan sayıların tamamının çalışmayedek.xls deki buludukları gerekli satırlara eklenmesini istemekteyim
Umarım sorunumu çok açık bir dille ifade edebilmişimdir.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla
İyi günler , iyi çalışmalar diliyorum
Benim çözmek istediğin sorun şu ,
Bir excel sayfamda (çalışma.xls) F27 , F28 ... , 29 , 30 sütunlarında sayılarım var.Aynı sayıların sıralanmış hali çalışmayedek.xls dosyamdada var.
Yapmak istediğim şey
Bir düğme ile
1-) çalışma.xls deki Örnek Sayı:"06-009" nın yanındaki OPSİYON tarihini
çalışmayedek.xls de aranıp o sayının yanındaki K sütununa eklemesi.
(Her bir yeni veri girişinde çalışma1.xls , çalışma2.xls olarak dosyamın sayısı artmakta o yüzden makro ile çözülmesi gerekiyor)
2-)K sütununa eklendikten sonra çalışma.xls deki Teklif Tarih kısmınında Örnek:06-009 satırının gerekli sütununa J ye eklenmesidir.
Bunu her satır için yapmak istediğim için tek düğmeyle TM NO ' da bulunan sayıların tamamının çalışmayedek.xls deki buludukları gerekli satırlara eklenmesini istemekteyim
Umarım sorunumu çok açık bir dille ifade edebilmişimdir.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla