- Excel Vers. ve Dili
- ofis 2007 türkçe
arkadaşlar aynı konuyu 3.kez açıyorum özellikle makro yu bilen ve biraz daha excel konusunda ileri arkadaşlar bu konu özellikle size çünkü işin içinden çıkamadım.şimdi arkadaşlar çok basit olarak benim 70 sayfalık çalışma kitabım var ben bu sayfalara veri doğrulama ile açılır sayfa yaptım,açılır sayfada tanımladığım veri adlarının aynısından sayfalara isim verdim (mesela 22/d mal,22/dhizmet diye açılır liste seçeneği yaptım ve 22/mal,22/dhizmet diyede sayfalara isim verdim) şimdi ben bu yaklaşık 62 tane sayfalara veri gireceğim ve en sonunda bu açılır listeden seçtiğim sayfa ismindeki sayfalara o verileri kopyalacak,(burada önemli bir nokta var şimdi ben herhangi bir sayfadan 22/dmal seçeneğini seçince 22/dmal sayfasına kopyalacak,ancak başkabir sayfadan yine aynı sayfa ismini seçtiğimde diğer verinin alt satırına kopyalayacak, ve bu tüm sayfalardan ismi seçilen tüm sayfalara aynı şekilde kopyalama yapılacak ve sayfalardaki veriler aynen kalacak )biraz karmaşık oldu ama örneğe bakınca hemen anlıyacaksınız. (örneği isterseniz siz kendinize göre daha uygun düzenleyebilirsiniz önemli olan aynı işin yapılması) ARKADAŞLAR AÇIKLAMAYI 250-01 ve 22d/mal alımı sayfalarına yaptım umarım doğru anlatmışımdır. yardımlarınızı bekliyorum