Merhaba arkadaşlar;
Sizden bir konuda yardım isteyeceğim;
Ekte verdiğim tabloda görüldüğü üzere Kasım ayına ait her gün için ayrı ayrı sheetler ve bu sheetlerde o gün çalışan işçilerin sayısı bulunmakta.
Ben bu çalışma kitabının en başına bir İcmal sayfası ekledim. Bu icmal sayfasında kasım ayının her günü için çalışan "Kalıpçı Ustası" ve "Demirci Ustası" sayılarını bir formül ile yazdırmak istiyorum.
Tarih (Sheet)....Kalıpçı Ustası......................Demirci Ustası
01 Kasım............ 12 ................................ 40
02 Kasım............ 12 .................................. 40
Gibi bir icmal tablosu hazırlamak istiyorum.
Yani ben tarih sütunun altına ilgili Sheet'in adını yazdığımda Kalıpçı ustası sütununa o tarihte şantiyede çalışan kalıpçı ustası sayısını, Demirci Ustası sütununa ise o tarihte şantiyede çalışan Demirci ustası sayısını çekmesini istiyorum.
Yardımcı olursaniz çok sevirim. Şimdiden teşekkürler.
Sizden bir konuda yardım isteyeceğim;
Ekte verdiğim tabloda görüldüğü üzere Kasım ayına ait her gün için ayrı ayrı sheetler ve bu sheetlerde o gün çalışan işçilerin sayısı bulunmakta.
Ben bu çalışma kitabının en başına bir İcmal sayfası ekledim. Bu icmal sayfasında kasım ayının her günü için çalışan "Kalıpçı Ustası" ve "Demirci Ustası" sayılarını bir formül ile yazdırmak istiyorum.
Tarih (Sheet)....Kalıpçı Ustası......................Demirci Ustası
01 Kasım............ 12 ................................ 40
02 Kasım............ 12 .................................. 40
Gibi bir icmal tablosu hazırlamak istiyorum.
Yani ben tarih sütunun altına ilgili Sheet'in adını yazdığımda Kalıpçı ustası sütununa o tarihte şantiyede çalışan kalıpçı ustası sayısını, Demirci Ustası sütununa ise o tarihte şantiyede çalışan Demirci ustası sayısını çekmesini istiyorum.
Yardımcı olursaniz çok sevirim. Şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
109 KB Görüntüleme: 10