Birden fazla çalışma sayfasında 2 kritere göre toplam

Değerli arkadaşlar,

Ekte göndermiş olduğum tabloda birden fazla sayfada tarihe göre gelen ve giden havale rakamlarını gösteren bir tablo hazırlamak istiyorum. Verdiğim örnek sayfa sayısı azaltılmış orijinalinde 30 - 40 sayfa bulunmaktadır. Benim yazmış olduğum formülde hata veriyor, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler, İyi çalışmalar,

Ekli dosyalar

Arkadaşlar,

Forumlarda bulabildiğim kadarıyla sadece tarih kriterine göre olsaydı aşağıdaki formül işime yarayacaktı fakat 2. kriter (Gelen havale / Gönderilen havale) kriteri işin içine girince formül eksik kalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden herkese çok teşekkürler...

=TOPLA.ÇARPIM(ETOPLA(DOLAYLI("'"&Ak"'!A2:A1000");A3;DOLAYLI("'"&ak&"'!B2:B1000")))

Yarına hazırlamam gereken bir rapor var, eğer bir çözümü varsa işim çok kolaylaşacak. Üstadlarımızdan yardım bekliyorum.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Burada kullanılacak formül biraz daha komplikedir. Daha önce Ali beyden bu konuyla ilgili destek almıştım.

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. "K" sütununa formülle ad tanımlaması yapılmıştır.

B3 hücresine uygulanan formül;

Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(--(S(KAYDIR(DOLAYLI("'"&Sayfalar&"'!A2:A1000");SATIR(DOLAYLI("2:1000"))-2;0;1))=$A3);--(M(KAYDIR(DOLAYLI("'"&Sayfalar&"'!E2:E1000");SATIR(DOLAYLI("2:1000"))-2;0;1))=B$2);S(KAYDIR(DOLAYLI("'"&Sayfalar&"'!D2:D1000");SATIR(DOLAYLI("2:1000"))-2;0;1)))

Ekli dosyalar

Yardımınız için çok teşekkür ederim, hemen uygulayacağım.

Emeğinize sağlık...