Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ama, kullandığım tablo oldukça karmaşık (kapsamlı). 3 dosya kendi aralarında link li, her dosyada çok sayıda sayfa var, sayfalar birbirlrriyle bağıntılı...Tersineçevir (sanırım TRANSPOSE) komutunu kullanmak istemiyorum. Çünkü, sonraki aşamalarda müdahaleye izin vermiyor. Aralara satır yada sütun giremiyorum...Ben ingilizce kullandığım için, türkçe komutlar daha yabancı geliyor. O yüzden ingilizce yazmak zorundayım, özür dilerim. HLOOKUP komutunu kullanmak zorundayım gibime geliyor. Ama formülü beceremedim
merhaba
sağolun ben de bir şey öğrendim bu arada. 2 sayfayada kopyalamak istediğiniz kısmı kopyalayıp 1 sayfada yapıştırmak istediğiniz alana getirip özel yapıştır deyin sonra da tersine çevir seçeneği var aktif hale getrin sonrada tamam deyin kolay gelsin sizlere
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.