Birinci sayfadaki hücrede mevcut bilgileri ikinci sayfaya aktarma

Sayfa 1 de a hücresine yazdığım uzun metin Sayfa 2 deki hücreye formül yoluyla aktardığımda sayfa 1 de a hücresine yazdığım metnin tamamı aynen aktarılmıyor. eksik aktarılıyor. ancak bu işlemleri ofis 2007 de uyguladığımda sorun yok dairedeki bilgisayara aktardığımda büyük ihtimalle ofis 2003 programı olacak bu programda sorun yaratıyor. bu sorunu nasıl giderebilirim.şimdiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2003 Türkçe
Örnek dosya vermeniz işi kolaylaştırır. Ama yine de formüllü hücreyi --> Biçimlendir..> Metni Kaydır.. seçeneğini seçerek ve hücre genişliğini ayarlayarak tüm metini görünür hale getirebilirsiniz.

Giriş Sayfası D 20 hücresindeki metni Satış ilanı sayfasındaki B8 hücresine aktardığımda D20 metindeki tamamı değilde bir kısmını taşımakta örnek dosyayı gönderiyorum. Ancak anladığım kadarıyla evde kullandığım ofis ile dairedeki kullandığım ofis aynı değil sayfayı açtığımda güncelleştirmeden bahsetmektedir. Yalnız evde hazırladığım dosyada bu sorun yok

Giriş Sayfası B 20 hücresindeki metni Satış ilanı sayfasındaki B8 hücresine aktardığımda B20 metindeki tamamı değilde bir kısmını taşımakta örnek dosyayı gönderiyorum. Ancak anladığım kadarıyla evde kullandığım ofis ile dairedeki kullandığım ofis aynı değil sayfayı açtığımda güncelleştirmeden bahsetmektedir. Yalnız evde hazırladığım dosyada bu sorun yok
Evde Ofis 2007 Dairede ise Ofis 2003 yüklü buna rağmen farklı kaydetten ofis 2003 olarak kaydetmeme rağmen dairedeki ile uyumlu olmamaktadır. Benim istediğim hücre içerisinde yazacağımız bir metin sınırlaması varsa bunu genişletebilirmiyiz. Gerçi normal hücre içerisinde sınırsız olarak metin yazılabilmekte ancak bir başka yere formül suretiyle aktardığımızda aynı metni olduğu gibi aktarmamakta kısmen aktarmaktadır. Bu nedenle formülle aktardığımız zaman tamamını aktarabilirmiyiz. Teşekkürler