Ek'te ki örnekte kullandığım fonksiyonların makrolarla değiştirilmesi ile ilgili yardım talebinde bulunmuştum fakat hocalarımızın yoğunluğundan olsa gerek çözümlenemedi.
Özellikle muygun hocamızın çoklu sayfaları birleştirerek yaptığı çalışmalar raporlama hızı bakımından şuan ki kurduğum formüllere göre daha yararlı olacak diye düşünüyorum.
Yapmak istediğim
-- Müşteriler ve Satıcılar rapor tablo yapısı aynı kalarak raporlama hızlandırılabilirmi (Veriler çok olduğunda hesaplama uzun süre alıyor.Sayın uzmanamele ad tanımlamalarının sayfanın aktif pasif haline göre tanımlanması ile ilgili önerisini uygulayamadım)
Verilerin alındığı sayfaları başka dosyalardan aktarıyorum.
Sayn muygun ve diğer hocalarımızın çözüm önerilerini rica ediyorum
Özellikle muygun hocamızın çoklu sayfaları birleştirerek yaptığı çalışmalar raporlama hızı bakımından şuan ki kurduğum formüllere göre daha yararlı olacak diye düşünüyorum.
Yapmak istediğim
-- Müşteriler ve Satıcılar rapor tablo yapısı aynı kalarak raporlama hızlandırılabilirmi (Veriler çok olduğunda hesaplama uzun süre alıyor.Sayın uzmanamele ad tanımlamalarının sayfanın aktif pasif haline göre tanımlanması ile ilgili önerisini uygulayamadım)
Verilerin alındığı sayfaları başka dosyalardan aktarıyorum.
Sayn muygun ve diğer hocalarımızın çözüm önerilerini rica ediyorum
Ekli dosyalar
-
152.5 KB Görüntüleme: 54