Merhabalar
Basit bir sorum var.
Örnek dosyada A sütununda, kişiler ve bilgileri vardır. Kişiler ve (varsa) kendine ait bilgileri, alt alta boşluksuz olarak yazılıdır.
Fakat bu kişi-bilgiler arasındaki boşluklar, maalesef düzensizdir ve aynı sayıda değildir.
Amacım bu kişiler ve bilgileri arasındaki boşlukların sayısını, aynı sayıda yapıp düzenlemek.
Örnek, amacım her kişi-bilgi arasında 3’er boşluk olması.
Olmasını istediğim gönderdiğim örnekte olduğu gibi B sütunundaki gibi veya C sütunundaki gibi olması.
B’deki gibi de olur, C’deki gibi de olur.
B ve C arasındaki fark:
B’de 3 er boşluklu olarak ayarlanacağından en üst kısımda 3 satır boşluk verdim.
C’de ise en üst kısma boşluk vermeden doğrudan C1’den başlattım. Arz ettiğim gibi iki şekilde de olur.
Makrolu çözümlerinizi beklem.
Not: Renklendirmenin bir önemi yoktur, kolay ayırd edilsin diye renklendirdim.
Basit bir sorum var.
Örnek dosyada A sütununda, kişiler ve bilgileri vardır. Kişiler ve (varsa) kendine ait bilgileri, alt alta boşluksuz olarak yazılıdır.
Fakat bu kişi-bilgiler arasındaki boşluklar, maalesef düzensizdir ve aynı sayıda değildir.
Amacım bu kişiler ve bilgileri arasındaki boşlukların sayısını, aynı sayıda yapıp düzenlemek.
Örnek, amacım her kişi-bilgi arasında 3’er boşluk olması.
Olmasını istediğim gönderdiğim örnekte olduğu gibi B sütunundaki gibi veya C sütunundaki gibi olması.
B’deki gibi de olur, C’deki gibi de olur.
B ve C arasındaki fark:
B’de 3 er boşluklu olarak ayarlanacağından en üst kısımda 3 satır boşluk verdim.
C’de ise en üst kısma boşluk vermeden doğrudan C1’den başlattım. Arz ettiğim gibi iki şekilde de olur.
Makrolu çözümlerinizi beklem.
Not: Renklendirmenin bir önemi yoktur, kolay ayırd edilsin diye renklendirdim.
ORNEK.xls dosyasını indir - download
ORNEK.xls dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
s6.dosya.tc