bu kodda eksikmi var

Arkadaslar

çözüm isteden soru aşağıdaki gibiydi

ana dosya adı main.xls

veri iceren dosyalar dat1.xls ve dat2.xls

main dosyası a - b - c - d- e - f sheetlerinden oluşuyor

dat1 dosyası a - b - c sheetlerinden oluşuyor

dat2 dosyası d - e - f sheetlerinden oluşuyor

main dosyasına atayacağım bir command bottona nasıl bir kod girmeliyim ki

kapalı olan dat1 dosyasındaki a - b - c sheetlerindeki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 nci satıra kadar olan kısmı main dosyasındaki a - b - c sheetlerindeki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 nci satıra kopyalasın tabi her sheeti aynı adı taşıyan geneldeki yerine orneğin

dat1 deki a sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığını mainki a sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına
dat1 deki b sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığını maindeki b sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına
dat1 deki c sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına maindeki c sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına

cevap olarak bu kod verildi ama subscript out of range uyarısı veriyor

Sub Book_Swap()
Dim sh As Worksheet
Dim sh2 As String
For Each sh In ActiveWorkbook.Sheets
sh2 = sh.Name
sh.Range("A29:FD4000").Value = Workbooks("dat1").Sheets(sh2).Range("A29:FD4000").Value
Next sh
End Sub

tek istediğim verdiğim aralıktaki verilerin aynı adlı sayfadaki aralığa kopyalnması boylece veriler tek tusla guncellenebilecek linkle yapmak istedim ama binlerce hucreyi eşitlemek imknasız

Son düzenleme:
arkadaslar uslubumdamı bir sorun var yani foruma girdiğimden beri sorduğum ilk 3-4 soru dışında aynı şeyleri sormaya devam ediyorum ama cevap alamıyorum sorduğum sorulara benzer sorular daha oncede sorulmuş ama hiçbiri yanıtlanmamış bunun anlamı yapılamayacağımı eğer oyleyse lutfen imkansız yazın bende boşuna arayıp durmayayım

birkaç yakın ornek buldum onlarda sayfa açılmıyor 2005 yılına ait sorulardı sanırım forum taşınmış bu yüzden o verilere ulaşılamıyor artık