Bu tabloyu nasıl sıralarım ?

Bu tabloyu nasıl sıralarım ? olmuyorrrrrr

acil olarak yardımınıza ihtiyacım var.Bu tablodaki isimleri isme göre sıralıcam ama bir türlü yapamadım.hep birşeyler kayıyor ve hata veriyornasıl yapıldığını ve yaptığınızı gönderirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
yanıt

Tüm veri olan sütunları seçip veriden sıralayı tıklayınız çıkan menüden başlık satırı varı işaretleyip en üst kutudan istediğiniz başlığı seçip tamam deyiniz.

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Birleştirilmiş hücreleri çözmeniz lazım.

Bu işlem için birleştirilen hücrelerin aynı boyutta olması gerekli diyor

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
Tüm sayfayı seçili yapıp birleştirveortala özelliğine tıklayın sayfadaki birleştirilmiş hücreler çözülür ondan sonra deneyiniz.

cevaplarınız için teşekkürler fakat birleştirip sıralığımda latif öztürkte olan 5 ve 6 rakamları(sarı renkteki) 5 kalıyor 6 en alta gidiyor

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Sayın winpeace
Lütfen sorularınızı özel mesajla sormayın.
Birleştirilmiş hücreleri çözerseniz istediğiniz sıralamayı yaparsınız.
Hücreleri çözün ve Sayın V.Basic For Applications' izah ettiği şekilde sıralama yapın.
Yapılmış hali ekte.

kusura bakmayın arkadaşlar yeniyim ve acil lazım bitirmem lazım yanlış yaptıysam özür dilerim.Tümünü seçip birleştir ve ortala dedim.Daha sonra sırala dedim üsteki mesajımda yazdığım gibi kayma yaptı.Böyle oluyor

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Sayın winpeace
Hücreleri çözünce oraya da isim yazmalısınız. Boş hücre sıralamada tabiiki en alta gelir.