Bulunan Hücreye Göre Kayıt

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021 Tr
merhaba arkadaşlar ekteki örnekte açılan formdan arama yapınca aradığım kelimenin bulunduğu hücreler labelde listeleniyor kaydet dediğim zaman liste isimli bir sayfa açılıyor.Benim istediğim kaydet'e basınca açılan bu liste sayfasına buluna hücrelerin denk geldiği tarihi ve saati yazdırmak.A sütununa aranılan ismi B sütununa tarihi C sütununa saati yazdırmak istiyorum.
Mesela İsmet'i aradığımda B5,C5,D8,E8,D15,E15 hücrelerinde İsmet'in bulunduğu labelde listeleniyor.Kaydet butonuna bastığımda liste sayfasının a sütununa aranılan ismi B sütununa labelde listelenen hücrelere denk gelen tarih ve saati (mesela B5 hücresine denk gelen 02.07.2007 tarihini liste sayfasının B sütununa 11.30-12.10 saatini de C sütununa) yazdırmak istiyorum.
yardımlarınız için teşekkürler

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhaba.
Ekli dosyayı incleyiniz.:cool:
Listelemeyi listbox'ta yapıyoruz.Ve listbox'tan alıp LİSTE sayfasında listeliyoruz.
RAPOR butonuna basmanız yeterli.:cool:

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
sayın sezar evet listboxtakileri liste sayfasına kaydediyoruz fakat kaydedilen tarih ve saatler listboxtakilerle aynı değil yani kaydederken tarih ve saatleri yanlış kaydediyor.bu hatayı nasıl düzeltebiliriz
ilginiz için teşekkürler.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Evet haklısınız.
Benden kaynaklanan Teknik bir hata.
Dosyayı güncelledim.Hata düzeltildi.:cool:

Excel Vers. ve Dili