Buton Yoluyla Kura Çekİmİ

Excel Vers. ve Dili
mikrosoft exel türkçe
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu değerli yardımlarınız için teşekkürler.

benim şöyle bir sıkıntım var olabilirliğini bilmiyorum ama yinede size tanışayım dedim

çalıştığım kurumda 41 personele izin kurası çektirecem

bu 41 personel Şubat 7, Nisan 7, Haziran 6, Ağst 6. Ekim 8 ve Kasım 7 personel bu Aylarda izine çıkacak

not: kuralar teker teker personele çektirilecek olup tabiki çıkan ay otomatikmen silinecek yani mesela şubat ayı sadece 7 defa çıkacak her şubat çekilince azalmış olacak
şimdiden teşekkürler

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Slm.
VBA üstatları sorunuza mutlaka çözüm üretecektir ama tek butonla çözüm üretmek isterseniz ekli dosya size fikir verecektir.
Not:eek:lmaz ama olursaki sonuç sayfasında kırmızı renkli isim görürseniz seçimi yenileyin.

Excel Vers. ve Dili
mikrosoft exel türkçe
Sn muygun kardeşim öncelikle ilginize teşekkürler yalnız benim istediğim personel ismi yazılmayacak sadece persenol teker teker gelip putona basacak ve karşısında herhangi bir ay çıkacak
yinede sağol kardeş allah razı olsun

Excel Vers. ve Dili
Office 365 - İngilizce
Sn muygun kardeşim öncelikle ilginize teşekkürler yalnız benim istediğim personel ismi yazılmayacak sadece persenol teker teker gelip putona basacak ve karşısında herhangi bir ay çıkacak
yinede sağol kardeş allah razı olsun

Sayın argo619,

Bende bir çalışma yaptım.Bi kontrol edin.Saygılarımla,

Kodlar şöyle,

Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim B As Integer, C As Integer
C = Sheets("Sayfa2").Range("A1")
B = Int((C * Rnd) + 1)
Set ara = Sheets("Sayfa1").Range("A1:A41").Find(B)
ara.Select
TextBox2 = ActiveCell.Offset(0, 1)
Rows(ara).Delete
End Sub

Excel Vers. ve Dili
mikrosoft exel türkçe
Çok TeŞekkÜr Ederİm Sn. Mesuttasar Hocam Allah Razi Olsun İŞİme Yaradi SĞl. İŞİme Yaradi Allah Razi Olsun