selam arkadaşlar siteyi çok inceledim söylenenleri yapım bu konuda makroda oluşturdum örneğin buton da yaptım yazdır komutuda yazdım ama butonu sağ tıklayınca benim açılan menümde komu ata çıkmıyor neyi yanlış yapıyorum teşekkürler.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
kod görüntüleye bastıktan sonra hangi yolu izliyoruz?Denetim araç kutusundan tasarım modunu aktif hale getirin ve butonu seçip kod görüntüleye basın.
sayın exelim bendende selamlar tamam ilgili sayfaya gidiyorum siteden bulduğum yazdır veya önizleme kodlarından birini kopyalayıp düzenliyorum ordada çalıştırıyorum gel gelelim sayfaya geçince butono basıyorum tık yok geçmeden önce kayıt filan mı etmem gerekiyor nedir?sayın gemiadamı..! selamlar..!
yukarıdaki dosyanıza istediğiniz uygulamayı yaptım..
bakabilirsiniz..
NOT: sayfa denetim nesnelerine makro ataması yaparken modül açmanıza gerek yok..ilgili sayfasına gerekli kodlamayı yapabilirsiniz.
Denetim araç kutusunda yer alan tasarım moduna bir kez tıklayın, sonra ilgili butona çift tıklayın o sizi ilgili sayfaya götürür.
Diğer sayfadaki veya modüldeki veya da siteden aldığınız kodları kod görüntülediğiniz yere yapıştırın.kod görüntüleye bastıktan sonra hangi yolu izliyoruz?