butonlar

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
merhaba, ekte bulunan excel çalışma kitabına butonlar eklemek istiyorum, kitapların üst kısmına eklediğim butonlar tıklanınca aynı çalışma kitabında başka sayfanın açılmasını istiyorum, örneğin; konaklama butonu tıklayınca konaklama sayfası açılsın gibi. ancak sadece tek bir butona komut ekleyip çalıştırabiliyorum. toplamda 14 adet buton olacak

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
merhaba, ekte bulunan excel çalışma kitabına butonlar eklemek istiyorum, kitapların üst kısmına eklediğim butonlar tıklanınca aynı çalışma kitabında başka sayfanın açılmasını istiyorum, örneğin; konaklama butonu tıklayınca konaklama sayfası açılsın gibi. ancak sadece tek bir butona komut ekleyip çalıştırabiliyorum. toplamda 14 adet buton olacak

ekteki dosyayı inceleyiniz....

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
çok teşekkür ederim, aslında bu yapmış olduğunuz çok mantıklı, bu çalışmayı benden isteyenlerin daha önce kullandıkları excel çalışma kitabını ekte gönderiyorum, istedikleri her sayfaya aynı butonları koymak ve kullanıcı her sayfadan istediğine ulaşsın istiyorlar.

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
yanı ıstedıklerı her sayfada her buon ve aynı zamanda + olarak bır ana sayfa butonu mu.. ıstedıklerı bu ıse hallederız de su saatlerde bıraz yogunmum aksama bakabılırım uyarmı????

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
teşekkürler, anasayfa butonuna gerek yok, şöyle her sayfada 14 tane çalışan buton olacak, her buton hangi sayfada olursa olsun alttaki sayfalara geçişi sağlayacak, yani kullanıcı 14 butondan herhangi birisini tıklayıp istediği sayfalar arasında gezebilecek, aslında bu daha farklı yollarla da halledilir ancak böyle olması isteniyor, eğer bir sayfa da 1 den fazla butonu nasıl yöneteceğimi bana anlatırsanız bende yapabilirim ( yapmayı denerim :) ) ama siz akşam yapmak istersenizde olur, her iki şekilde de çok memnun olurum, yardımlarınız için çok teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2007 ve 2003
bahsettiğiniz konuda ana sayfa butonu olursa benimde cok işime yarayacak tesekkeürler