C De BelİrledİĞİm Bİr KalsÖrdekİ Dosyalarin Excelde CaliŞma Sayfasina Getİrmesİ

Gercİ Bu Konuyu Gecenhaftalarda SormuŞtum Sayin Leventm Bana Cevap Verdİ YapmiŞ OlduĞu İŞlem Gayet İyİ ÇaliŞiyor Ancak Lİsteden CaĞirdiĞim Dosyayanin İlk Satiri Aliyor DİĞer Satirlari Almiyor. Benİm Tekrar Konu Olarak Acmam YanliŞmi Oldu Bİlemİyorum Ben Şİmdİ Örnek Dosyayi Eklİyorum Sayin Leventm Bey İn YaptiĞi Çalimayi Eklİyorum Konu Hakkinda Fİkrİ Olan ArkadaŞlarin Yardimlarini Beklİyorum .

Selamlar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
sn leventm cözümü.xls adlı dosyanızdaki formun kod editöründeki kodları silip aşağıdakileri yazınız.

Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
    If ListBox1.ListIndex = -1 Then
        MsgBox "Öncelikle dosya ismini seçiniz"
        Exit Sub
    End If
    sonsat = [a65536].End(3).Row + 1
    For s = 2 To 65536
        For a = 1 To 11
            değer = ExecuteExcel4Macro("'C:\deneme\[" & ListBox1 & "]Sayfa1'!R" & s & "C" & a)
            If değer = "" Or değer = 0 Then GoTo Bitti
            Cells(sonsat + s - 2, a) = değer
            Cells(sonsat + s - 2, 1) = ListBox1.Text
        Next
    Next
Bitti:
    If MsgBox("Tüm veriler alındı """ & ListBox1.Text & """ dosyası silinsin mi?", vbYesNo) = vbYes Then
        Kill "C:\deneme\" & ListBox1.Text
    End If
    ListBox1.RemoveItem (ListBox1.ListIndex)
End Sub
Private Sub UserForm_Initialize()
    On Error GoTo 10
    For Each Dosya In CreateObject("Scripting.FileSystemObject").GetFolder("c:\deneme\").Files
        say = WorksheetFunction.CountIf([l:l], Dosya.Name)
        If say = 0 Then ListBox1.AddItem Dosya.Name
    Next
    Exit Sub
10     MsgBox "c:\deneme isimli klasör bulunamadı."
End Sub

sn alpi

cok teşekkür ederim ilgilenmişsin ama benmi yanlış anlattım bilemiyorum sen olayı sütün olarak yapmışsın galiba benim sorunum satır olarak ilksatırı komple alıyor ama diğer satırları almıyordu sana da cok zahmet verdim mesala o listeden seciceğim sayfa 3 satırsa 3 getirsin diğer alıcağım dosya 2 satırsa sectiğimde 2 satır olarak getirisin gibi

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Sayın ahmetbalp bende sizin dediğiniz gibi yaptım.

Kaynak olarak seçtiğiniz dosyadaki Sayfa1 adlı sayfadaki satır sayısı kaç ise sayıyor ve tüm satırları alıyor.

Belki hata sayfa adından kaynaklanıyor olabilir.
Veri alınmasını istediğiniz sayfa adını söyler misiniz?

sn alpi

ben en başından anlatıyım bana maille bir cok müşteriden o formattan mail geliyor bende o dosyaları c de denem dosyası altında kayediyorum makro ile günayyılsaatdakika olarak dosyalerın format olarak aynı sonra bildiğiniz gibi tek dosyadan çağırarak kayediyorum listeden ama dediğim gibi tek satırları aldıkdan sonra ikncileri almıyor alınan dosyalar sayfa1 kayıdettiğimde sayfada kontrol diye geciyor.

Son düzenleme:
sn alpi

hata benden kaynaklanıyormuş sorunu cözdüm verdiğin koodlar saat gibi çalışıyor bana zaman ayırıp yardımcı olduğun için cok teşkkür ederim