çağrı merkezi mola sayar

Excel Vers. ve Dili
office 2003
öncelikle selamlar hepinize ben çağrı merkezinde çalışan biriyim ve sistemlerimizde molamız 30 dk ve bu 30 dk genelde aşıyorum ve maaşımddan kesinti oluyo :) aşma nedenim ise 40 dk da bir ne kadar mola kullandığımı görebiliyorum a yüzden göremiyorum ve çağrı merkeziş bunaltıcı süürekli kaçası geliyo nsanıon benim sizlerden ricam bir stopwatch özelliği olan excel dosyası dosyada başlat dur sıfrla ve kayıt özelliği olmasını ve bu kayıtın kronımetrenin altına tarihle birlikte not alması mümkü mü aradım ama bir kaç örnek buldum ama tam uygulayamadım acemi olduğum için vu 10 dk molaya çıkabiliyoruz yani 10 dk geçtiği zaman kırmızı yanabilirmi geçmmezse yeşil yasın valla çok soru sordum biliyorum ama yardımlarınızı beklliyorum ve utanarak bir suoru daha sorucam bu molaları haftalık kaç dk olmuş bunu görme şansımda varmı haftamız pazartesi başlayıp pazar bitiyo 2 dün iznimiz var şimdiden hakkınızı helal edin yardımlarınızıda esirgemeyin :)

Excel Vers. ve Dili
office 2003
41 görüntüleme 1 kişi bile cavap ,vermemiş bu kadar zormu hadi be bilmiyom yardım istiyom lütfen yardım edin bana:frown: