Çalışan Userformuma multipage ilavesi

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
http://www.excel.web.tr sayesinde hazırlamış olduğum ve 3 yıldır kullandığım formuma bir ilave sayfa eklemem gerekmekte. Tabiki mümkünse.
Multipage hadisesinin 1. bölümüne formun açılışında görünen bütün bölüm aktarılacak. 2. bölümüne de bir webbrowser eklenecek. sanrası da var ama gerisini ben deneme yanılma yolu ile halledebileceğim kanısındayım. zaten bu formu da aynı yolla ("bul-sil-değişitir"'i değiştire değiştire :))bu hale getirdim. Yani çalışkan bir öğrencinizim.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Dosyanız ilişiktedir.

Ekli dosyalar

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Rica ederim.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Sayın hocam ufak bir ayrıntıda sıkıntım var. benim önceki formda kullandığım arka plan rengini page1'e uygulayamıyorum. daha doğrusu page1'in properties bölümünde "Backcolour" bölümü yok. Page1'in backcolour'unu nasıl değiştireceğim? Yeni bir form yaratıp sıfır bir multipagede baktım gene yok.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Paint'te küçük bir dikdörtgen çizin ve istediğiniz zemin rengine boyayıp kaydedin. Sonra Page1'in Picture özelliğine resminizin yolunu gösterin, sizemode için 1 seçin tamamdır.
Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Yahu hocam bayılıyorum ben be excelle uğraşmaya. elllllllerinize sağlık. sizi ayakta alkışlıyorum. (gerçekten yaptım) :)
insanın yeni bi şey öğrenmesinden daha güzel olan tek bi şey var o da yeni bi şey daha öğrenmesi.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Rica ederim.
Ben de hergün yeni birşeyler öğreniyorum.
Hepsi bu forum sayesinde. Buraya yeni üye olduğumda makro diye bir kavramı bilmiyordum. Buradaki dostların yardımıyla birşeyler öğrendik, tabii ki öğrendiklerimizi paylaşmayı da öğrendik.
Hoşçakalın. :)