Ustadlarım merhabalar,
Excel VBA konusunda acemiyim. VBA ile excelin kolaylığını gördükten sonra ben de işimle ilgili formlarımı düzenlemek adına birşeyler yapmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum efendim. İlginize şimdiden teşekkürler. Bu sitede çok aradım sorunumu çözemedim.
SORUM ŞU : 50.000 kişilik bir Listem var("KARAR" sayfası
. Bu listede 2 sütunda veri değişikliği yapıyorum ("M" ve "N" Sütunlarında=Açıklama ve Karar sütunu). Süzme işlemini "B" yani T.C. No. sütunundan yapıyorum.
Excel Çalışma kitabımdaki bir sayfayının (Örn."KARAR" sayfası
A4:N52000 arasını(seçili alanımı
yeni bir excel çalışma kitabına satır ve sütun biçimleri ile birlikte kopyalamak istiyorum.
1. SORU : BAŞKA KİTABA NASIL KOPYALARIM ?
Doğrusu ben bu sayfayı email ile göndereceğim gönderdiğim yerde üzerleri işlendikten sonra tekrar bana gelecek ve ben bu bilgileri tekrar "KARAR" sayfamdaki verilerin üzerine işleyeceğim.
2. SORU : Gelen bu listeyi tekrar "KARAR" listemdeki kişi listeme TC.No.suna göre nasıl "M" ve "N" sutunlarına verilerini aktarabilirim?
İlginize şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım efendim.
Excel VBA konusunda acemiyim. VBA ile excelin kolaylığını gördükten sonra ben de işimle ilgili formlarımı düzenlemek adına birşeyler yapmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum efendim. İlginize şimdiden teşekkürler. Bu sitede çok aradım sorunumu çözemedim.
SORUM ŞU : 50.000 kişilik bir Listem var("KARAR" sayfası
Excel Çalışma kitabımdaki bir sayfayının (Örn."KARAR" sayfası
1. SORU : BAŞKA KİTABA NASIL KOPYALARIM ?
Doğrusu ben bu sayfayı email ile göndereceğim gönderdiğim yerde üzerleri işlendikten sonra tekrar bana gelecek ve ben bu bilgileri tekrar "KARAR" sayfamdaki verilerin üzerine işleyeceğim.
2. SORU : Gelen bu listeyi tekrar "KARAR" listemdeki kişi listeme TC.No.suna göre nasıl "M" ve "N" sutunlarına verilerini aktarabilirim?
İlginize şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım efendim.