ekteki dosyamızın içindeki fiyat listesinde seçtiğimiz satırların silinmeden sipariş kısmına aktarmasını yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Bence kutucuklar ile uğraşana kadar, adet sütununa bir filtre koyup daha sonra da boş olmayanları süzüp, süzülenleri kopyalasanız daha iyi olacak.
2 numaralı mesajımda belirttiğim gibi kutucuklar ile uğraşmak bana göre daha zor ama ille de bu şekilde olsun derseniz, tüm satırlara birer kutucuk atayıp sonra da bu kutucuk değerlerine göre bir aktarım yapmanız gerekecek.Başka bir alternatif daha; her bir satıra çift tıklayarak da aktarmanız mümkün.
Kutucuk yerine ı sutununa tek tıklama ile chek işareti koydurdum, ikinci kez aynı yere yani işaretlediğiniz hücreye tıklarsanız işaret kalkar, "I" kolonunu seçtiğinizte tüm chekler kaldırılmış olur. seçtiklerinizi butona basarak SİPARİŞ sayfasına aktarabilirsiniz. her aktaralmada sipariş sayfasının temizleneceğini düşünerek yaptım, eğer listenin altına devam edilecek ise kodlardaki Range("A21:F65000").ClearContents satırını siliniz. Kolay gelsin
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.