Çalışma sayfası sonunda bulunan son üç satırı veri girişinin bittiği satırın altına yazdırmak

m.ensar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 10 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-10-2025
Merhaba hayırlı günler;
hocalarım bir dosya içerik listesi var bu listeye dosya içerisinde bulunan evraklar işleniyor. B sütununda sıra numaraları var, sayfa sonunda teslim alan telim eden teslim tarihi gibi bilgiler var. isteğim şu; ben dosya içeriğini girdim misal 10. satırda bitti sayfa altında bulunan teslim alma etme tarih bilgilerinin hemen 10. satır altına gelmesi ve sonrasında B sütununda bulunan numaralandırma 11, 12, 13 diye devam etsin. örnek dosya ekliyorum umarım anlatabilmişimdir.
şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

m.ensar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 10 türkçe
25-10-2025
[QUOTE = "m.ensar, gönderi: 1062950, üye: 381614"]
Merhaba hayırlı günler;
hocalarım bir dosya içerik listesi var bu listeye dosya içerisinde bulunan evraklar işleniyor. B sütununda sıra numaraları var, sayfa sonunda teslim alan telim eden teslim tarihi gibi bilgiler var. isteğim şu; ben dosya içeriğini girdim misal 10. satırda bitti sayfa altında bulunan teslim alma etme tarih bilgilerinin hemen 10. satır altına gelmesi ve sonrasında B sütununda bulunan numaralandırma 11, 12, 13 diye devam etsin. örnek dosya ekliyorum umarım anlatabilmişimdir.
şimdiden teşekkürler
[/QUOTE]
Konu başlığına son 3 satır demişim üstadlar o yanlış teslim eden teslim alan imza ve tarih bilgileri yukarıdaki açıklamaya göre satır sonlarına gelmeli

m.ensar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 10 türkçe
25-10-2025
konu güncel üstadlar çözüm var mı acaba?

m.ensar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 10 türkçe
25-10-2025
hocalarım bu problemi çözemeyecek miyiz? Yardımcı olabilen olursa kurumda ki işlerin daha hızlı ilerlemesine ve birçok karışıklığın giderilmesine büyük katkı sağlayacak. umarım yardımcı olursunuz