çalışma sayfasındaki fazla sayfaları nasıl silebilirim

Excel Vers. ve Dili
2003
çalışma yaptığım yerde sadece altı sayfa veri içeriyor ama görüntüleme görünümden sayfa sonu ön izleme yaptığımda 526 sayfa görününyor.Bu da dosya boyutunu büyütüyor bu sayfaları nasıl silebilirim.

Son düzenleme:

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
ornek dosyanızı eklermisiniz

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
yazınızı gelişmiş modda yazınız gelen modda atac resmi olacak onu tıklayın foruma yukleyin ok

Excel Vers. ve Dili
2003
yaptım ama yüklemiyor birtürlü.download yok sadece upload çıkıyor onu seçtiğim zamanda yükleniyor diyorma yüklenmiyor anlamadım birtürlü olmadı.Sorunum şu aslında baskı önizleden baktığımda sadece önemli olan 6 sayfa var ama diğre 520 sayfa boş bunları silmek için çalışıyorum ama olmuyor.BU sayfaları nasıl kaldırabilirim.Yardım ederseniz sevinirim.

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
upload yukleme demek zaten onu tıklayın işlem onaylandıktan sonra orada yuklediğiniz dosya gozukecektır sonra sayfayı kapat deyin yeni bir mesaj yazın ornek dosya yukledim gibi kaydet deyin okadar

Excel Vers. ve Dili
2003
yükleyemememin sebebi dosya boyutu bu boş sayfalardan dolayı 1mb aşmış forumun kotası 500kb sanırım ondan olmuyor.

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
asırı dolgu rengi kullanmısınız biraz sadelestirdim dolgu rengini istediginiz bolum kadar kullanın asırı değil bunu kullanırsanız asırı sayfa verir şimdi 5 sayfa olarak gozukuyor kolay gelsin :)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
teşekkür ederim bağ yapıştırma ile ilgili bir sorum daha var onunla ilgilide bana yardımcı olabilrmisiniz.