Cari Çalışma yı geliştirmede yardım edebilir misiniz

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-11-2026
Ekdeki Dosya İçin yardımlarınızı esirgemezseniz çok ama çok sevinirim

Değerli arkadaşlarım bu çalışmayı bu formdaki arkadaşların sayesin de oluşturdum sizde çok iyi bilirsiniz ki programları kullandıkca; geliştirmek gereksinimlere tam cevap verebilmesi için bazı düzeltmeler güncelleştirmeler yapılması gerekiyor.Bu çalışmada da şimdilik gördüğüm eksiklikler galiba şöyle
1-Raporlama yaparken verileri tarihelerine göre sıramak mümkün mü
2-UserForm1 de(RAPOR) kullanılan DTPicker bugünün tarihini gösterebilirmi
3-Cari sayfasındaki raporlamada İlk ve son tarih için combobox lar yerine DTPicker kullanılabilirmi
4-Bu Çalışmada kullanılan 3 tane userform var acaba bu 3 user form bir Multipage sayfa 1 sayfa2 sayfa 3 e yerleştirilebilinir mi

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
03-11-2026
Çok değerli büyüklerim ve arkadaşlarım bu konuyu yanlış başlık altın da açmış olma ihtimalim varmı acaba.

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
03-11-2026
Değerli arkadaşlarım dün müsait bir arkadaşımız olmadığı için bakamadılar acaba bügün müsait bir arkadaş olursa konuya bir bakabilir mi.Teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
03-11-2026
Galiba 4 souyu birden sormam cevap alabilmemi engelledi bunların içinde en önemlisi 1.made olan Raporlama yaparken verileri tarihe göre sıralatmak
Lütfen arkadaşlar bu konuda bari yardımınızı esirgemeyin.Cevaplarınızı bekliyor tüm çalışmalarınızda başarılar dilerim.kolay gelsin

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
03-11-2026
Arkadaşlar ne olur konuya bir bakın eğer soruyu yanlış başlık yada konuda açtı isem gerekli yere taşıyayım

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
03-11-2026
Çok değerli arkadaşlar bu çalışma bu formdaki arkadaşlar sayasinde oldu şimdi de burkadaşların yardımı ile gereksinimler doğrultusunda biraz daha geliştirmek istiyorum uzun zamandır,konu hakkında yardım rica ettim ama galiba başlık yüzünden bir cevap bulamadım şansımı tekrar denemek istiyorum lüzfen yardım edin.şimdiden hepinize çok teşekkürler

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
1-Raporlama yaparken verileri tarihelerine göre sıramak mümkün mü
2-UserForm1 de(RAPOR) kullanılan DTPicker bugünün tarihini gösterebilirmi
3-Cari sayfasındaki raporlamada İlk ve son tarih için combobox lar yerine DTPicker kullanılabilirmi
4-Bu Çalışmada kullanılan 3 tane userform var acaba bu 3 user form bir Multipage sayfa 1 sayfa2 sayfa 3 e yerleştirilebilinir mi
Tüm sorularınızın yanıtlarına EVET diyebiliriz.

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
03-11-2026
En azından bunu bari öğrenmk güzel oldu.Teşekkür ederim