Çeki listesi

Merhaba tekstil işi yapıyorum,
yükleme yaparken detaylı çeki listesi yapıyoruz , örn. Kırmızı M beden tişört yüklenecek, yükleme adedi 90 ad. koli içi 30 ad. olacak yani toplam 3 koli olacak. Ek'te de örneğini gönderdim sol tarafta renkler bedenler ve adetler yazıyor, sağ tarafada koli listesini otomatik olarak sıralasın istiyorum, Makrosuz bir formülü varsa lütfen yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Merhaba Sayın Emre77

Bende tekstil işinde çalışıyorum istediğiniz makrosuz oluyor dosyanızı indiriyorum derhal cevabı göndereceğim. Benimde bir çeki listesi proto tipim var. Þimdi senin dosyanı buna uyarlayacağım. Başka isteklerin veya sorunların varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

İyi Çalışmalar
Kenan TUNÇAY

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Merhabalar

Sorununuzu hallettim ekteki dosyayı bir incele bakalım işini görecekmi. Görmez ise bana nereleri olmayacaksa bildir.

Þimdilik iyi çalışmalar

Kenan TUNÇAY

Çok teşekkür ederim Kenan bey vakit ayırdığınız için
Bu gönderiğiniz programda işimi görebilir ama benim gönderdiğim örnekteki gibi sağ taraftaki sütunlarda tek tek listelenmesi olabilirmi çünkü o listeden tek tek koli üstüne veri gidiyor.

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
O zaman çeki listesini yan tarafa listelemek istiyorsun doğrumu anladım yani yazı ile böylece koli üstü etiketmi basıyorsun. Eğer öyleyse onada bir çözüm buluruz. Eğer öyle ise bana koli üstü etiketi de gönderirsen hallederiz

iyi çalışmalar
Kenan TUNÇAY

Koli üstü etiketlerim farklı farklı tek tip değil basit bir = fonksiyonu ile koli üstü etiketine geçiyor liste, tek yapmam gereken sağ taraftaki gibi her koliyi tek tek listeleyebilmem

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
okey o zaman dosyayı istediğin şekle sokmaya çalışacağım.

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Sayın Emre77 merhabalar

Kusuruma bakmayın 2 gündür yoğun bir yükleme programımız vardı bu yüzden size cevap veremedim. Sizin sorununuzla ilgili yaptığım çalışmada maalesef makrosuz bir çözüm bulamadım.Makrolu çözümüde yazmaya çalışıyorum. Sana en kısa sürede haber vereceğim

İyi Çalışmalar
Kenan TUNÇAY

abdullahss

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-04-2026
bende tekstil işi ile ugraşıyorum benzer tablolar benim de çok işime yarar paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
ofis 2003
Arkadaşlar selam herkese.
Ben bir tekstil firmasında çalışıyorum,uzun bi süre çalışmama ara verdiğim için çeki listesi doldurmasını unuttum.Yanlız bilgisayar ortamında değilde elde doldurmalıyım.
Çeki listesi doldurmayı detaylı olarak anlatırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler ..