checkbok ile veri kaydı

Excel Vers. ve Dili
microsoft office professional plus 2016
Userform üzerindeki checkbokaları işaretlediğimde excel sayfasına veri işlemesini istiyorum. Detaylı açıklamayı ekteki dosyada anlattım. yardımlarınız için teşekkür ederim

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

Excel Vers. ve Dili
checkbox ili veri kaydı

Sayın Evren Gizlen

Tam istediğim gibi ancak kayıt yaptıktan sonra checkbokların içini temizleyebilirmi ? birde anlayamadığım checkbox adlarını (Caption)ufak harf ile ve kısaltarak yazmıştım ama userformda büyükharf gösteriyor. örneğin G.antep yazmıştım fakat karşıma GAZİANTEP olarak geliyor. acaba userformun initalize bölümüne yazdınız kod olmasın merak ettiğim için soruyorum. Teşekkür ederim.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Sayın Evren Gizlen

Tam istediğim gibi ancak kayıt yaptıktan sonra checkbokların içini temizleyebilirmi ? birde anlayamadığım checkbox adlarını (Caption)ufak harf ile ve kısaltarak yazmıştım ama userformda büyükharf gösteriyor. örneğin G.antep yazmıştım fakat karşıma GAZİANTEP olarak geliyor. acaba userformun initalize bölümüne yazdınız kod olmasın merak ettiğim için soruyorum. Teşekkür ederim.
CheckBox'lar caption'ları userformdaki sayfadan 1nci satırdan alıyorlar.
Kodlar Userform'un Initialize kısmında.
İyi çalışmalar.:cool:

Excel Vers. ve Dili
Sayın Evren Gizlen Beyin Dikkatine

Evren bey dosya ekte düzeltme butonun da bul dediğimde buluyor ama işaretli checkboxlar gelmiyor gelmesi mümkün demiştiniz. yardımlarınızı bekliyorum. hayırlı işler

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Evren bey dosya ekte düzeltme butonun da bul dediğimde buluyor ama işaretli checkboxlar gelmiyor gelmesi mümkün demiştiniz. yardımlarınızı bekliyorum. hayırlı işler
Sorunuzdan bir şey anlamadım.
Bul dediğinizde veri bulunuyor.Siz ne istiyorsunuz?:cool:

Excel Vers. ve Dili
checkbox

yeni bayi kayıt formunda yeni bayi kaydederken bayinin satış yapacağı illeri checkboxlarla işaretlip kaydettikten sonra eger bi düzeltme yapılacaksa düzeltme butonunda bul dediğimde veri sayfasındaki X işaretli hücrelerin checkboklara onay işaretli gelmesini istiyorum.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
yeni bayi kayıt formunda yeni bayi kaydederken bayinin satış yapacağı illeri checkboxlarla işaretlip kaydettikten sonra eger bi düzeltme yapılacaksa düzeltme butonunda bul dediğimde veri sayfasındaki X işaretli hücrelerin checkboklara onay işaretli gelmesini istiyorum.
Dosyanız hazır.:cool:

Excel Vers. ve Dili
Evren Bey

Öncelikle ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. Yapmış olduğunuz dosyayı inceledim. size ne yapılmasını tam anlatamadığım için özürdilerim. yapmış oldğunuz dosyada checkboxlara bayinin ikamet ettiği ili geliyor. dikkat ettiyseniz zaten tektboxlara bayinin ikamet ettiiği ili geldiğini göreceksiniz. (veri sayfasındaki D sutunu )
Benim istediğim olay ise bayilerin satış yapabileceği iller.; bildiğiniz gibi I sutunundan CK sutununa kadar belirtilmiş 81 adet iller mevcut bayileri kaydederken checxboxlar ile sayilerin satış yapacağı illeri X ile işaretliyorum.
bu işaretlenen illerin duzeltme formundada işaretli gelmesini istiyorum.
ÖRNEĞİN ;
Affınıza sığınarak Evren GİZLEN diye bir bayi kadedelim ve satış yapacağı illeri istanbul bursa antalya izmir ankara olsun ve bu illeri checboxlardan bularak işaretleyip kaydedelim. şimdi düzeltme formuna geçelim ve Evren GİZLEN bayimizi bulalım. bulduğumuzda istanbul bursa antalya izmir ankara illerin de checboxlara gelmesi gerekiyor. geldikten sonra bursa ve izmir illerini iptal edip afyon ilini ilave edebilmeliyim.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

Excel Vers. ve Dili
sayın gizlen olmuş birde değişiklikleri kaydetse mükemmel olacak

Excel Vers. ve Dili
Sayın gizlen tam istediğim gibi olmuş. teşekkür ederim sizi çok uğraştırdım. emeğinize sağlık

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Sayın gizlen tam istediğim gibi olmuş. teşekkür ederim sizi çok uğraştırdım. emeğinize sağlık
Rica ederim.
İyi çalışmalar.:cool: