Selamlar,
Her satırın basina, isaretliginde tum satiri sececek ve mumkunse satirdaki yazilarin puntolarini buyutecek bir checkbok'ı nasil ilave ederim.??
oncelikle ilginiz ve yardimlariniz icin tesekkurler..
Gonderdiginiz dosya acikcasi yapmak istedigimi tam olarak kapsamiyor. Ben aslinda check box'i tikladigimda tum satirin secilmesini istiyorum.Ama ekteki dosyada sadece iceriklerin puntosunu buyutuyor.. Ve isin kotu tarafi minimum 300 check box koymam gerekiyor...Sizden bu konuda yardim rica edebilirmiyim??
Ekteki uygulamaniz gercekten islerimi kolaylastiracak. Ama ben delete tusuna bastigimda checkbox ile isaretlenen tum satirin silinebilmesini istiyorum. Yani puntonun buyumesi aslinda 2. planda benim icin.
Ekte bi dosya var. bunu yine bu forumdan almistim daha once. IStedigim buna benzer bisey ama burada da checkboxlara ait makrolari anlamadim. Ayrica burada isaretli satiri silemiyorum.
Kisaca.. Checkbox ile secilen tum satirin delete basilinca silinebilmesi gerekiyor ama yapamadim bir turlu..
Cok Tesekkurler.. Tam istedigim gibi oldu..Peki son olarak coklu secimlerde ayni islemi yapmam mumkun mu?? Yani 3-4 satirdaki bilgileri ayni anda silmem mumkun mu??
Sayin Leventm. Kusura bakmayin..
Daha once buna benzer bi makro atamasi yapmadigim icin sorun yasamaya devam ediyorum..Dediginiz gibi formlar icerisindeki onay kutusunu ekledim. Onay kutusu 1 i secip sag tiklayip makro ata komutunu kullandim. Sonra acilan macro listesinden sizin yazdiginiz "makroata" macrosuna tamam dedim. sonra onaykutusunu tikladigimda yine belirtilen nesne bulunamadi hatasi verdi.neresinde hata yapıyorum yada neyi eksik yapıyorum anlayamadim.Yani biliyorum ki bu basit bisey ama artik yuzum de kalmadi sormaya.. kusura bakmayin..
Başlagıçta dosyanızı ekleseydiniz ve istediklerinizi tek seferde sorsaydınız, sorunuzu büyük ihtimalle tek cevapta çözmüş olacaktık. Bu tür durumlara tüm üyelerimizin gereken özeni göstermesini bir kez daha rica ediyorum.
Yeni bir checkbox eklediğinizde dosyadaki "duzenle" isimli prosedürü çalıştırın, böylece tüm özellikler yeni checkboxada atanacaktır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.