Cikti almak

Excel Vers. ve Dili
2010 ingilizce
Merhabalar. konuyu gorunce belki guleceksiniz ama bir turlu istedigim sekilde cikti alabilecek yol bulamadim. ince uzun bir tablom var.okunur bir sekilde cikti almak icin onizleme yaptigimda 4 sayfa oluyor. tabloyu kagidin soluna dayiyorum ve ancak yarisi doluyor. yani 4 sayfa ciktinin sadece sol kisimlari dolu. bunu bir sekilde sag taraflarinida kullanip 2 sayfa olarak cikti alacak sekilde ayarlayabilir miyim? lutfen kes yapistir yaparak yandaki sutunlari kullanip cikti alabilecegimi soylemeyin :). bir kerelik bir cikti olsa o sekilde yaparim zaten ama surekli olarak boyle cikti almam gerekecek. yardimlarinizi bekliyorum, tesekkurler..

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Merhabalar. konuyu gorunce belki guleceksiniz ama bir turlu istedigim sekilde cikti alabilecek yol bulamadim. ince uzun bir tablom var.okunur bir sekilde cikti almak icin onizleme yaptigimda 4 sayfa oluyor. tabloyu kagidin soluna dayiyorum ve ancak yarisi doluyor. yani 4 sayfa ciktinin sadece sol kisimlari dolu. bunu bir sekilde sag taraflarinida kullanip 2 sayfa olarak cikti alacak sekilde ayarlayabilir miyim? lutfen kes yapistir yaparak yandaki sutunlari kullanip cikti alabilecegimi soylemeyin :). bir kerelik bir cikti olsa o sekilde yaparim zaten ama surekli olarak boyle cikti almam gerekecek. yardimlarinizi bekliyorum, tesekkurler..
Merhaba
Yazdırma ayarlarından;
1.1 sayfayı yazdırırken, sayfa yapısı / kenar boşluğunu örneğin 1 yapın.
2.1 sayfa için, sayfa yapısı / kenarlık boşluğu örneğin 6 yapın.
Aynı kağıdı 2. kez yazdırmak için kullandığınızda 1 ve 2. sayfalar yan yana çıkmış olacaktır.

Excel Vers. ve Dili
2010 ingilizce
Excelin boyle bir ayari yok mudur? Yani hic ugrasmadan direk bu sekilde cikti al diyemiyor muyuz?

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Excelin boyle bir ayari yok mudur? Yani hic ugrasmadan direk bu sekilde cikti al diyemiyor muyuz?
Merhaba
Yazıcı marka ve modeline göre yapılabilir.
Yazıcı özelliklerinden; bitirme / kağıt başına sayfa sayısını 2 yapın

Excel Vers. ve Dili
2010 ingilizce
Yaptim ama ayni sekilde sag taraftaki bosluklar kalmaya devam ediyor. Sanirim tam olarak benim istedigim gibi bir sey yok. Ama cok tesekkur ederim, bu bilgide aradigim ve bulamadigim bir seydi. iyi gunler..