çizgi sütun & kamera

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
excelde çizgi sütun grafikli bölümü kamera nesnesi ile resim formatına döndürüyorum. Ancak önizleme yaptığımda her defasında çizgi sütün grafiği küçülüyor ve bilgisayar çıktısını aldığımda grafik kaymış oluyor.
Bunu önlemek için ne yapılabileceğini bilen arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
arkadaşlar dosyayı açtıktan sonra grafiği genişletip, önizleme yaparsanız ne demek istediğimiz daha iyi anlayacaksınız...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Merhabalar

Ben de bir problem gözükmüyor.

Eğer, Kamera nesnesi ile elde ettiğiniz hücre bağlantılı nesneyi, bağlantılı olduğu hücrelerin üstüne konumlandırırsanız, grafikte kayma yaşayabilirsiniz.

Kayma durumunun olduğu ekran görüntüsünü resim olarak eklerseniz daha yararlı olabilir.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
sayın fpc, kayma görüntüsünün olduğunu dosyayı ekledim. Ayrıca dosyayı açıp, grafikleri büyütüp önizleme yaptığınızda bu görüntüyü sizde elde edebilirsiniz.. Her önizlemede grafik daha da küçülüyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Dediklerinizi yaptıktan sonra da bir problem gözükmüyor.

Belki Printer ayarlarınızdan kaynaklanan bir problemdir. Eğer bilgisayarınızda birkaç printer tanımlıysa, diğerlerini varsayılan printer olarak ayarlayıp, tekrar önizleme yapın.

Veya bilgisayarınızla alakalı bir kapasite (RAM) problemi de olabilir.