- Excel Vers. ve Dili
-
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
Sn veysel emre buna benzer bir sorunum benimda var aşağıda ve ekli dosyada izahat yapılmıştır. Alakadar olabilirseniz çok sevinirim saygılarımla.
AçılıştaData Sayfasının F-G-H-I sütunları BütçeYılı-Mali Yılı-Gider Türü-Masraf merkezi Combolarına BENZERSİZ kayıtlar gelecek
(Mümkünse en üste "Tümü" verisi eklenip,(ben eklemesine ekledim ancak ) Mesala mali yıllarda tümü seçilince tüm mali yıl kayıtları gelecek.
Lvw_AdSoyad Listwievi combolarda veri olmadığı için boş olarak gelecek.
Lvw_AdSoyad ListwievininCombonun biri değiştirinde Lvw_AdSoyad listwievindeki verilerde ona göre daralacak.
Diğer Combolardaki verilerde ona göre azalacak; Yani
Ancak cmb_by combosundan 2009 seçildiğinde cmb_my, cmb_Gt, cmb_mm combolarındaki verilerde daralacak yani data sayfasında verisüz modunda
2009 2008 personel daimi
2009 2009 personel daimi
2009 2009 personel Hammaliye
2009 2010 Kira Eskişehir
2009 2009 yatırım makine
gibi bir görüntü oluşuyorsa
cmb_my 2008,2009,2010
cmb_Gt personel, kira, yatırım
cmb_mm daimi, hammaliye, eskişehir, makine
şeklinde combolar daralacak.
cmb_Gt combosunda personel seçildiğinde
cmb_my 2008,2009
cmb_mm daimi, hammaliye
şeklinde daralacak...
cmb_mm combosunda hammaliye seçildiğinde
cmb_my 2009
diye daralacak....
Velhasılı kelam Veri süz modunda nasılş bir veriye göre sütunu süzdüğümüzde diğer sütunlardaki veriler daralıyor ona bazner bir şey ancak userform üzerinde....
Önemli Not: Verilerin son satırı şu an için 7254 olup daima artmaktadır.
buradada resimli açıklamam var.
![](http://[URL]http://img48.imageshack.us/img48/3545/dataanalizyazdekrxi4.jpg[/URL])
AçılıştaData Sayfasının F-G-H-I sütunları BütçeYılı-Mali Yılı-Gider Türü-Masraf merkezi Combolarına BENZERSİZ kayıtlar gelecek
(Mümkünse en üste "Tümü" verisi eklenip,(ben eklemesine ekledim ancak ) Mesala mali yıllarda tümü seçilince tüm mali yıl kayıtları gelecek.
Lvw_AdSoyad Listwievi combolarda veri olmadığı için boş olarak gelecek.
Lvw_AdSoyad ListwievininCombonun biri değiştirinde Lvw_AdSoyad listwievindeki verilerde ona göre daralacak.
Diğer Combolardaki verilerde ona göre azalacak; Yani
Ancak cmb_by combosundan 2009 seçildiğinde cmb_my, cmb_Gt, cmb_mm combolarındaki verilerde daralacak yani data sayfasında verisüz modunda
2009 2008 personel daimi
2009 2009 personel daimi
2009 2009 personel Hammaliye
2009 2010 Kira Eskişehir
2009 2009 yatırım makine
gibi bir görüntü oluşuyorsa
cmb_my 2008,2009,2010
cmb_Gt personel, kira, yatırım
cmb_mm daimi, hammaliye, eskişehir, makine
şeklinde combolar daralacak.
cmb_Gt combosunda personel seçildiğinde
cmb_my 2008,2009
cmb_mm daimi, hammaliye
şeklinde daralacak...
cmb_mm combosunda hammaliye seçildiğinde
cmb_my 2009
diye daralacak....
Velhasılı kelam Veri süz modunda nasılş bir veriye göre sütunu süzdüğümüzde diğer sütunlardaki veriler daralıyor ona bazner bir şey ancak userform üzerinde....
Önemli Not: Verilerin son satırı şu an için 7254 olup daima artmaktadır.
buradada resimli açıklamam var.
Son düzenleme: