Sayın excelciler, siteden faydalandığım bir kodu bir türlü çalıştıramıyorum. Kod mu yanlış yoksa ben mi yanlış yapıyorum. Kod :
Private Sub Workbook_Open()
zaman = Date
If zaman > "11/03/2007" Then
Application.DisplayAlerts = False
Sheets("Sayfa1").Delete
Application.DisplayAlerts = True
MsgBox "Maalesef Sayfa Silindi.", , "AAAAAAA!"
Dosyaadi = ActiveWorkbook.Name
Workbooks(Dosyaadi).Close SaveChanges:=True
End If
End Sub
Bu konuda sitedeki tüm örneklere baktım ama belki de benim istediğim şekilde bir kod bulamadım. Yardımcı olacaklara minnettar olurum. Benim istediğim şu,
yukarıdaki koda bakarsak bugün yani 14/03/2007 tarihinde dosyayı açtığımda orada yazan 11/03/2007 tarihi geçmiş olduğundan sayfanın silinmesi, eğer 11/03/2007 değil de orada 18/03/2007 yazıyor diye düşünürsek sayfa silinmesin. Yani günün tarihi makrodaki tarihten büyük ise sayfa silinsin, küçük ise herhangi bir değişiklik olmasın istiyorum.... Lütfen yardım edin....
Private Sub Workbook_Open()
zaman = Date
If zaman > "11/03/2007" Then
Application.DisplayAlerts = False
Sheets("Sayfa1").Delete
Application.DisplayAlerts = True
MsgBox "Maalesef Sayfa Silindi.", , "AAAAAAA!"
Dosyaadi = ActiveWorkbook.Name
Workbooks(Dosyaadi).Close SaveChanges:=True
End If
End Sub
Bu konuda sitedeki tüm örneklere baktım ama belki de benim istediğim şekilde bir kod bulamadım. Yardımcı olacaklara minnettar olurum. Benim istediğim şu,
yukarıdaki koda bakarsak bugün yani 14/03/2007 tarihinde dosyayı açtığımda orada yazan 11/03/2007 tarihi geçmiş olduğundan sayfanın silinmesi, eğer 11/03/2007 değil de orada 18/03/2007 yazıyor diye düşünürsek sayfa silinmesin. Yani günün tarihi makrodaki tarihten büyük ise sayfa silinsin, küçük ise herhangi bir değişiklik olmasın istiyorum.... Lütfen yardım edin....