çok sayfalı çalışmada hep bir önceki sayfadaki değerle toplama

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Türkçe
Selam,
ayın tüm günlerinin ayrı sayfalarda olduğu bir excel kitabında satışları tutuyorum. ogünün toplam satışı ilebir önceki sayfadaki ayın o gününe kadar olan toplam satışı toplayıp bulunduğum sayfanın aylıktoplam hücresinde görünmesini istiyorum. her seferinde formül değiştirmeden makro ile bunu yapabilir miyim?
Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
tarkan@tarkanvural.com.tr
Sorduğunuz konuda en az 3 sayfadan oluşan örnek bir çalışma gönderebilir misiniz ?

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Türkçe
Bu konu ile ilgili çalışma ekte.
Problem olan c106 hücresi
o hücrede her sayfada formül güncellemesine gerek kalmadan sayfa değişsin istiyoruz. Hergün bir önceki sayfa toplamını otomatik olarak alıp güncellenebilir mi?

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Türkçe
Boyuttan dolayı dosyanın tamamı gelmedi. Formüldeki hata mesajını almamak için ilk sayfaları silmeden tekrar gönderiyorum.C106 hücresine dikkat. Özellikle 4 ve 5 nolu sayfalara bakarsanız olayı görürsünüz sanırım.Tekrar teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03.01.2023
Sn taskini sorunu tam anlayamadın örenk dosyadaki hata Formüldeki Baş vuru hücrelerinden ilkini sildiğin için diğer sayfalarada yansıyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Türkçe
Merhaba ,benim sorum hata ile ilgili değil. Zaten sonra gönderdiğimdosyada ilk sayfaları silmedim. Sorum şu c106 daki formül her yeni günde güncellensin istiyorum. yani hep bir önceki günün aylık toplam değerini kendiliğinden alsın ben formül güncellemeyeyim. Bunu benden satış departmanı istedi teşekkürler