Çoklu satırlarda aynı tarihlilerin verilerini toplama

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Merhaba ben ekteki çalışmamda belirttiğim üzere. tarihleri aynı olan verilerin karşısındaki tutarları ve rakamları toplayıp tek satırda yazmasını istiyorum.aylık olarak alt alta sıralarsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-12-2015
N12 hücresine =ETOPLA($D$8:$D$45;M12;$F$8:$F$45)
O12 hücresine =ETOPLA($D$8:$D$45;M12;$J$8:$J$45)

yazıp aşağıya doğru kopyalayabilirsiniz örneğinizi düzenleyip ekledim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Sayın msgalantus

Merhaba ben ekteki çalışmamda belirttiğim üzere. tarihleri aynı olan verilerin karşısındaki tutarları ve rakamları toplayıp tek satırda yazmasını istiyorum.aylık olarak alt alta sıralarsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler..
alternatif olsun, Özet tablo ile çözüm dosya ekindedir. İyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
alternatif olsun, Özet tablo ile çözüm dosya ekindedir. İyi çalışmalar dilerim.
özet tablonun ne işe yaradığını bilmiyordum. Hatırlattığınız çok iyi oldu. Kendime göre biraz daha geliştirdim ve tam istediğim gibi bir sonuç aldım.

Herşey için teşekkürler....

Excel Vers. ve Dili
Office 2019
Arkadaşlar bende buna benzer bir formül arıyorum. Gerçi bu formülde işimi görür ama daha kolay bir yöntemi olduğunu düşünüyorum fakat uygulayamıyorum :)
Sorum şu;
Elimde bir ekstre var ve vade tarihleri C2 den başlayarak devam ediyor. Ve Tutarlarıda F2den başlıyor. Vade tarihleri 06.03.2009 ve 20.03.2009 tarihleri arasında olanların ( ve bu tarihlerde olanlarıda ) tutarlarını boş bir satırda toplamını göstermek istiyorum fakat beceremiyorum.

Yardımlarınız için şimiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

İstediğiniz işlemi TOPLA.ÇARPIM formülü ile rahatlıkla yapabilirsiniz. Aşağıdaki formülü denermisiniz.

Dilerseniz formül içindeki kırmızı renkli tarih bölümlerini hücreden alarak esnek yapabilirsiniz.

Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(($C$2:$C$1000>=[COLOR=red]TARİH(2009;3;6)[/COLOR])*($C$2:$C$1000<=[COLOR=red]TARİH(2009;3;20)[/COLOR]);($F$2:$F$1000))

Excel Vers. ve Dili
Office 2019
Çok teşekkür ederim.
Fakat formülü direkt uyguladım #AD? hatası verdi yanlış nerde olabilir ?