Çoklu veri getirme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2017
Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
11-03-2023
Merhaba,

Ekte yer dosyada Veri biçimindeki 9 farklı alan formül tablosu var.

Çıktı yazan yazar FORM SEÇİNİZİN alnından form veri formatlarını oluşturmak mümkün olabilir ama başaramıyorum.

Tablo taslakları birebir aynı yalnızca içeriklerindeki formülleri değiştirecek sonra.

1 nolu modeldeki siyasette 1 tablonun görünümünde yer için yardımcı olabilir misiniz?

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Muhtemelen klavye azizliği ama ilk bakışta forumlarda zarar verici paylaşımlar yapan ve Google Translate kullanan yabancı kişilerin mesajlarına benzemiş.

Yazdığınızın Türkçesi var mı? :)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2017
Türkçe
11-03-2023
Muhtemelen klavye azizliği ama ilk bakışta forumlarda zarar verici paylaşımlar yapan ve Google Translate kullanan yabancı kişilerin mesajlarına benzemiş.

Yazdığınızın Türkçesi var mı? :)

Yusuf Bey Merhaba ,

Bende tüm yazılar düzgün görünüyor ama neden öyle oldu anlam veremedim açıkçası. Şimdi yazılar okunuyor mu

Ekte yer dosyada Veri biçimindeki 9 farklı alan formül tablosu var.

Çıktı yazan yazar FORM SEÇİNİZİN alnından form veri formatlarını oluşturmak mümkün olabilir ama başaramıyorum.

Tablo taslakları birebir aynı yalnızca içeriklerindeki formülleri değiştirecek sonra.

1 nolu modeldeki siyasette 1 tablonun görünümünde yer için yardımcı olabilir misiniz?

İyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2017
Türkçe
11-03-2023
Merhaba Yusuf Bey ,

Bu ekin içine de yazdım soruyu. Yazılar bozuk gelebiliyor olma ihtimaline karşın

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Üzgünüm ama eğer bende bir rahatsızlık yoksa mesajlarınız ve dosyanız hala anlaşılmaz durumda. Umarım başka arkadaşlar konuyu anlar ve çözerler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2017
Türkçe
11-03-2023
Peki bu gönderiyi nasıl silebilirim baştan açayım konuyu ve yazıları yazıları anlamadım neden oluyor sürekli yazıyorum bazı yerler siliniyor garip bir şekilde

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Silmenize gerek yok, gerekirse moderatörler silerler ya da olması gereken hale getirirler. Özel mesajınızda herhangi bir sıkıntı yoktu ama hem bu konuda hem de dosyanızdaki açıklamalar anlaşılmaz durumda.