Arkadaşlar ben hazırladığım bir çalışmaya combobox aracılığı ile veri transferi yapmaya çalışıyorum.Sağolsun Ferhat Bey bayağı yardımcı oldu.Ama takıldığım bir yer var sormak istiyorum.Ektede görüleceği üzere combobox verileri değiştikçe yan sütunlara 3.satırdan itibaren aktarım yapılıyor.Buraya kadar herşey tamam.Ben aynı sayfaya ikinci bir combobox ekleyerek 25.satırdan itibaren de buraya aynı kaynaktan değişik verileri aktarmak istiyorum.
Yani 1.comboboxta "03 2 1 01 - Kırtasiye Alımları" seçili iken 2.comboboxta "03 2 5 01 - Giyecek Alımları" seçilecek ve bunların karşılığındaki değerler ilgili sütunlara aktarılacak aktarılan veriler combobox değerleri yenilenene kadar silinmeyecek. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Yani 1.comboboxta "03 2 1 01 - Kırtasiye Alımları" seçili iken 2.comboboxta "03 2 5 01 - Giyecek Alımları" seçilecek ve bunların karşılığındaki değerler ilgili sütunlara aktarılacak aktarılan veriler combobox değerleri yenilenene kadar silinmeyecek. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
492 KB Görüntüleme: 28