CommandButton'a tıklayınca tanımlı verinin textbox'a yazılması (Acil)

Değerli ustalarıma saygılar sunarım. Acemi bir excel kullanıcısı olmama rağmen bu forum bana çok şey öğretti.

sayfalardan oluşan bir userform var ve bu sayfaların dışında butonlar var. Yapmak istediğim butonlara veri (tarih, saat veya herhangi bir metin) tanımlayarak butona tıklandığında bu tanımlı verinin aktif olan textbox'a yazılması ve imlecin sonraki textbox'a geçmesi konusunda yardıma ihtiyacım var. Sitede arama yaptım ama bu konuda herhangi bir başlık bulamadım.

Ekte örnek bir çalışma gönderiyorum. Eğer böyle bir imkan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Ekli dosyayı inceleyin. Kodları kısaltmak amacıyla class modül kullanılmıştır.

Sayın leventm; yardımınıza çok teşekkür ederim. Sanıyorum kendi isteklerime göre bu kodları düzenleyebilirim. Son olarak, butonlara çalışma saati tanımlamak istiyorum. Açıkçası kurumumuzda bulunan pompaların 24 saat esasına göre çalışma saatlerini butonlara basarak girmek istiyorum. Bu işi excel sayfasına formla veri girerek yapıyordum ama vba'ya gelince iş biraz zorlaştı. butonlara yarımşar saat aralıklı saat formatlı verileri nasıl tanımlayabilirim? (Örnek: 1:00, 12:30, 23:30, 24:00 vb.) textboxlara hücre tanımlayıp, o hücrelerdeki verileri değerlendirerek raporlar almalıyım. rapor kısmı kolay zaten. yardımınız için tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme: