could not set the value property. Tür uyuşmazlığı hatası??

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
Arkadaşlar mrb, Ben ekteki dosyada "KalanMiktar" sayfasında en sona ekstra 3 sütun ekledim. Bu sütunlara: 1., 2., ve 3. seviye sektörlerinin "giris" sayfasında yeralan kodlarını yazdırmak istiyorum. Böylelikle Her seviye sektörün kendine ait ödenekleri olacak vede bunlara ait olan harcamaları kendi içlerinde toplayabileceğim. Programın çalışış şekli: giriş butonuna tıkla, yeni kayıt de, veri girişi yap ve kaydet. Programın userform üzerinde kendi yaptığı hesaplamalar var. Şimdi ben bu eklediğim sütunların amacıma yönelik çalışmasını istiyorum yani, hangi seviye sektörü seçersem onun nosunu o sütuna yazdırmak istiyorum. Fakat yapamadım tür uyuşmazlığı hatası veriyor ve bunun anlamını bilmiyorum. Lütfen programa gözatıp yardımcı olabilirmisiniz eğer bunu yapamazsam programım biişe yaramayacak.

Mahmut Kök

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Formunuzdaki nesnelere activecell.offset (0,35)... şeklinde almaya çalıştığınız hücrelerin değerlerinin hata içeriyor olmasından kaynalanan bir sorun yaşıyorsunuz. Çalışma sayfanızdaki bu hücrelere formül kullanarak, hata durumunda sıfır değeri atarsanız sorun çözülebilir. Kodlarla da çözüm yolu var tabiki; ama formül kullandığınız için formülle de çözebilirsiniz.