Daha Fazla Yeni Yazı Tipi Uygulanamaz

Excel Vers. ve Dili
office 2010
Arkadaşlar merhaba;

Excel'de ilk defa böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım. 2 mb'lık bir çalışma dosyam var. Hücrelerin biçimlerini değiştirmeye kalktığım zaman örnek olarak yazı tipi aşağıdaki gibi bir açıklama çıkartıyor.

"Bu Çalışma Kitabında Daha Fazla Yeni Yazı Tipi Uygulanamaz"

Sorunu ve Çözümü yazarsanız sevinirim.

Kolay Gelsin.

Excel Vers. ve Dili
2003 Turkce
Belgeyi kapatıp tekrar açtığınızda farklı yazı fontlarını uygulamaya devam edebilirsiniz... Işıkla

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
evet bu sorunu bende yaşıyorum ama sorunun çözümü programı kapatıp açmak değil arkadaşım. biraz sallama yazmışsın galiba. Büyük bir ihtimalle biçimlendirmeler fazla olduğu için ama sorun halen devam etmekte. Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olsun yawwwww:roll:

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Merhaba nokia. Gerçi benim cevabım çözüm değil ama belki bilgi olarak işine yarar. Bu duru ile ben de bir zamanlar karşılaşmıştım. O zamanki bilgisayarımın kapasitesi (RAM-görüntü kartı falan) düşü kapasiteli ile ama dosyam hacimli idi. İmkanın varsa dosyanı bir başka bilgisayarda açmayı dene.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
"Bu Çalışma Kitabında Daha Fazla Yeni Yazı Tipi Uygulanamaz"

mesaj iletisi aldığınızı söylüyorsunuz ama bu mesajı hangi durumda aldığınız net anlaşılamıyor.
eğer, hücreleri biçimlendir/sayı/isteğe uyarlanmış seçeneğinden yapmaya çalışıyorsanız, kullanmadığınız biçimlendirmeleri silerek sorunu çözersiniz. ben daha önce böyle bir sorun yaşamıştım.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Hücre içerisindeki verinin biçimini değiştirmek istediğimde sürekli bu hatayı veriyor anlamıyorum. 2 Mb lık bir dosyanın çok büyük olduğunu söyleyen arkadaşlar var bence bu dosya boyutuyla ilgili değil. Verilerin biçimleri de düzgün ama grafikler işin içerisinde girince herşey allak bullak oluyor. Microsoft tan bir mühendis arkadaşlar konuştum o da bşey bilmiyor nasıl mühendis anlamadım. Bu sorunu çözen arkadaş mühendisten daha bilgili olacağa benziyor. Evet yardımmmmmmmmmm arkadaşlar yokmu bilen.... :arkadas: