#DEĞER! hatası

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Hata veren yerin görüntüsünü paylaşırsanız sorunu daha net anlayabiliriz.

Genel olarak ayraçlardan kaynaklanabilir. (Nokta-Virgül)

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22/12/2022
Koray beyin belirtiği gibi ayraçtan kaynaklanıyor.Değerleriniz metin olarak algılıyor.

Cengiz Demir

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 TR (32 Bit)
05-04-2025
Sistemdeki ondalık ve binlik ayraçlarınızı kontrol edin. Excel dosyanızdaki gibi olmayabilir.

B Sütunundaki verileri excel harici bir kaynaktan alıp yapıştırıyorsanız o yüzden sorun çıkıyor olabilir.

Excel Vers. ve Dili
exel
Sistemdeki ondalık ve binlik ayraçlarınızı kontrol edin. Excel dosyanızdaki gibi olmayabilir.

B Sütunundaki verileri excel harici bir kaynaktan alıp yapıştırıyorsanız o yüzden sorun çıkıyor olabilir.
b sutununda ki verileri baska bir sutuna tasıdım ve noktadan sonraki küsüratı sildim.formülü denediğim de oldu.sorun dediğiniz gibi ayırıcılarda olabilir.fakat nasıl yapmam gerektiğini anlayamadım.

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
İlgili sütunu seçerek Giriş sekmesi, Bul ve seç ,Değiştir aranan için , (virgül)yenideğer boş bırakınız.Tümünü değiştir.Nokta içinde aynı işlemi yapınız.Tamam olur.Sonra uygun ayraç seçimi yaparsınız.

Excel Vers. ve Dili
exel
Sorun çözüldü. Ondalık ve binlik ayraçlarını nokta ve virgülün yerini değiştirdim.Teşekkürler herkese

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
Sorun çözüldü. Ondalık ve binlik ayraçlarını nokta ve virgülün yerini değiştirdim.Teşekkürler herkese
Rica ederim.Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.