#DEĞER! sorunu

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-Türkçe
Sayın Arkadaşlar;
Ekteki dosyada HESAPLA sayfasında İÇİ BOŞALDI DOLDU hücrelerine değer girdiğimde YAZDIR sayfasındaki ilgili hücrelerde %18 KDV hesaplıyor. HESAPLA sayfasındaki İÇİ BOŞALDI DOLDU hücrelerinde değer girmediğimiz zaman YAZDIR sayfasındaki ilgili hücrede hata veriyor. Bu hatayı nasıl düzetltebileceğim konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
dosyanız çok karışık..hesapla sayfasındaki İÇİ BOŞALDI DOLDU hücrelerinin YAZDIR sayfasında hangi hücreleri etkilediğini sölerseniz daha hızlı yardı alabilrisiniz..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-Türkçe
#değer! Sorunu

Evet haklısınız aslında. O hücrelerde girdiğiniz değerlerin hesaplaması aynı sayfada yapılıyor. Yazdır sayfası değerleri hesaplama sayfasından alıyor. Yazdır sayfası o hesaplamaların özeti aslında. Benim yapmak istediğim o özetlerin KDV sini almak. Hesapla kısmındaki içi doldu boşaldı hücrelerine değer girdiğinizde yazdır sayfasına değerlerin geldiğini görebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
üstad inan dosyan çok karışık herşey birbiriyle bağlantılı..tam hakim olmak çok zor..ama şunu bir dene..hesaplamalarda sapma yapmaz sanırım..HESAPLA sayfanda as9 ve as10 hücrelerindeki formülleri şöle yaz..
as9 için =EĞER(C12>0;C12;1)
as10 için =EĞER(C13>0;C13;1)
bu düzelticektir diye umuyorum..