Değerleri Aktaran Makro

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
Merhabalar

ekteki tabloda işlemi şu şekilde yapıyorum Herhangi bir sayfayı seçiyorum Sayfayı kopyala diyorum

Seçtiğim Sayfayı Başka bir boş exel sayfasına Önce özel yapıştırdan Değerleri ve Sayı Biçimlerini yapıştırıyorum, ardından Özel yapıştırdan Biçimleri yapıştırıyorum
Yeni exel sayfasında Tablodaki formülller gözükmüyor ve Biçimlerde aynı kalıyor.

Ekteki Tabloda A1 A2 A3 A4 A5 Sayfalar var Toplam 5 Sayfa Fazlada olabilir İlk Sayfada A1 Sayfasında Userform olabilir veya açılır kutu Bu yapmış olduğumuz Seçilen sayfaları yeni bir exel çalışmasına Masaüstüne aktaran exel makrosu nasıl olur.

Kısaca Makronun Kullanıcının Sayfa Seçiminden sonra Seçilen Sayfaların Değerleri Sayı biçimlerini biçimleri Seçilen sayfa kadar A1 A2 2 sayfada olabilir 3 4 5 Sayfada olabilir . Masaüstüne Sadece Seçilen Sayfaları Yeni bir exel tablosunda Sayfa sayfa aktarması

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
aşağıdaki makroyu bir deneyin, bu makroyu bir düğmeye atayın "A1" sayfasında A1 hücresine yeni bir sayfa ismi yazdığınızda aynı çalışma kitabı içinde çalışma sayfanızı kopyalapıp A1 hücresine yazdığınız isimle yeni bir sayfa açar

Sub ekle()
Dim i As Integer
If Range("a1").Value = "" Then
MsgBox "Sayfa Adını Yazmadınız.."
Exit Sub
End If
For i = 1 To Worksheets.Count
If Worksheets(i).Name = Range("a1").Value Then
MsgBox "Bu İsimde Bir Sayfa Var.."
Exit Sub
End If
Next i
Sheets("A1").Copy After:=Sheets(sheets.Count)
ActiveSheet.Name = Range("a1").Value
End Sub

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
r

Merhaba
Ekteki hata mesajını veriyor