Arkadaşlar imacro kullanarak web uygulaması yapıyorum ancak mesela bir siteye bağlanıyor kullanıcı adı ve parolayı girip sorgu sonucunu aktarıyor ancak her sorgulamada bu işlemleri tekrar tekrar yapıyor 5 girişten sonra da bloke oluyor site ve sorgu gerçekleşmiyor, bu nedenle makroyu parçalara ayırdım siteye şifre girişi ile sorgulanan kısımları ayırdım ancak;
buton1.tikla
dim ime2, msge, ....
ime2.create(imacro)
...
şeklinde buton alışıyor ancak iki butonda da aynı değişkenler kullnılıyor. haliyle 2. ve 3. butonlara bastığımda imacro penceresi 1'den fazla açlılıyor ve makro işlemiyor. tüm butonlara aynı değişkenleri atamam ve 1 tane imacro açarak bunda işlem yapmam mümkün mü
mesela delphideki $dfm devamına tanımlayıp da değişkenleri tüm butonlarda vs kullanıyoruz ya onu istiyorum.
buton1.tikla
dim ime2, msge, ....
ime2.create(imacro)
...
şeklinde buton alışıyor ancak iki butonda da aynı değişkenler kullnılıyor. haliyle 2. ve 3. butonlara bastığımda imacro penceresi 1'den fazla açlılıyor ve makro işlemiyor. tüm butonlara aynı değişkenleri atamam ve 1 tane imacro açarak bunda işlem yapmam mümkün mü
mesela delphideki $dfm devamına tanımlayıp da değişkenleri tüm butonlarda vs kullanıyoruz ya onu istiyorum.