denetim araç kutusu

Excel Vers. ve Dili
office 2003 pro türkçe
Denetim araç kutusundan nesne alıyorum. fakat bu nesnelerde kontrol biçimledir alanında DENETİM yok.
Şu anda bi kitap var elimde. kontrol biçimlendir altında şu ögeleri gösteriyor.boyut, koruma, özellikler ve denetim. Fakat benim excel tablomda denetim yerine WEB sekmesi var.
Bu konuda yapabileceğimiz bir şey varmı?

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Sayın herdogan

Denetim araç kutusundan nesne alıyorum. fakat bu nesnelerde kontrol biçimledir alanında DENETİM yok.
Şu anda bi kitap var elimde. kontrol biçimlendir altında şu ögeleri gösteriyor.boyut, koruma, özellikler ve denetim. Fakat benim excel tablomda denetim yerine WEB sekmesi var.
Bu konuda yapabileceğimiz bir şey varmı?
Denetim araç kutusunda bulunan nesneler daha çok activeX denetimi işlemleri için kullanıldığı için burada nesne özelliklerinden bir takım eylemlerin gerçekleştirilmesi mümkündür, kısaca kod yazma işlemlerinde kullanılan öğeleri barındıdır, kullanacağınız nesnenin ne olduğunu bilmiyorum ama "denetim" sekmesi ile yapabileceğiniz işlemler için "denetim araç çubuğundaki" nesnler yerine "formlar" araç çubuğu üzündeki nesneleri kullanırsanız bahsettiğiniz "denetim" sekmesine ulaşabilirsiniz.