Depolama

Excel Vers. ve Dili
windows 7
Arkadaşlar basıt bı depolama konusunda program yapmaya calıştım eksıklerım ve yapmam gereken hakkında bılgı verırsenız sevınırım
ekteki excell bılgılerını sorgulama yontemıyle bulmak icin nasıl bısey yapmalıyım
bu sayfadakı bılgıler ayrıntılı olarak kopru yaptım

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Slm.
Verilerinizi , her satırda bir veri ve her sütunda bir özellik olacak şekilde düzenlerseniz bunu her türlü özelliğe göre tasniflemek daha kolay olur.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
windows 7
Nasıl yapılacagı konusunda bır ornek verırsenız cok sevınırım ayrıca ben bu sayfayı sorgulama yontemıyle nasıl gorebılırım örneğin ürün kodunu yazdıgımda bana sadece o bılgıyı ve ne kadar kaldıgını gostermesı ıcın?
ilginize teşekkürler

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba.
Örnek dosyayı inceleyin (verilerinizi veri sayfasındaki şekle getirirseniz) istediğiniz şekilde raporlamanız mümkün.
Eğer veri girişlerinizi tarih ile kayıt altına alırsanız küçük bir eta formu hazırlamış olursunuz.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
windows 7
Teşekkür

Sevgili arkadaşım
teşekkur ederım işime yarayacak sanırım
eline saglık

Excel Vers. ve Dili
windows 7
Arkadaşlar
Sn MUYGUN un sayesınde depo ile ilgili belgede düzenlemeleri yapatım yanlız bır sorunum var ekte gonderdığım dosyanın iceriğini kapak olarak gormek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
orneğin
birim adını yazdıgımda adet açıklama ve ölçülerini görmek istiyorum
Not bu belgede yazan birim adları belgeye kopru ile bağlanmıstır
ilgilenirseniz sevınırım
access veya excell de yukarıda belırtıgım sekılde duzenlemek ıstıyorum
saygılar

ambalaj stok gözlem

arkadaşlar ben beceremedim şimdi gelen ürünleri ben her satıra gidip stok giriyorum mevcut stokla toplayıp total alıyorum sonra 15 günlük stok altına düşünce ortalama gün ve kalan mıktarı belirtiyor sizlerden istediğim
bu forma bir ara yüz ekleyip ürün secimi ve stok girme oluştrmak arayuzde urun belirleyip stok tarih girişi yapabilmek mümkünmüdür acaba yardım etmeniz şimdiden teşekkür ederim

cevap yazacak bir arkadaş lütfen