Ders Programı

Excel Vers. ve Dili
office 2003 TR
Ders Programı yapımı yardımm...

Merhaba arkadaşlar, excell konusunda pek bir bilgim olduğu söylenemez ama yapmam gereken bir dosya var ve bunu yapmak zorundayım. Bunun yasıl yapılcağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Sitede arama yaptım ama pek benim istediğime göre bulamadım.

hazırlamam gereken ders programı:
örneğin 3 tane bölüm olcak 1, 2, 3 diye, a, b ,c ,d... diye de 12 tane sınıf olcak ve her bölümün 4 yıl sınıfı olacak 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 2.1, 2.2, ....., 4.3, 4.4 diye.

örneğin a sınıfına pazartesi günü ilk derse 1.1'i alırsak o gün o sınıfa başka bi bölüm atıyamıcaz.

Bu işlemi nasıl yapabiliriz? Teşkkürler.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
7 TR 2013 excel TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-03-2024
bi örnek dosya koyun ona göre bakalım

Metin Karaağaç

Uzman
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Pro Plus-Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10-12-2025
C6:G21 aralığını deneyin. Veri Doğrulama ile yapılmıştır.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 TR
Öncelikle sayın Acemi1'e Teşekkür ederim. Sanırım yanlış iza etmişim ki yanlış anlaşılmış. Ama fark etmez ben acemi1 arkadaşımızını yaptığı mantıkla kendi istediğime göre uyarladım. Belki birinin işine yarar diğe kendi işime yarayacak şekilde düzenlediğim programı ekledim. Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 TR
Merhaba arkadaşlar. konuda bahsedilen ders programı tamam ama ben buna sınıf listesi eklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba bilgisi olan var mı?

Örneğin birinci sayfada ders programı var, ikinci sayfayada derslik programı, yani birinci sayfadaki bilgilerden faydalanarak hangi derslikte saat kacta hangi sınıfın olduğunu gösteren tablo. Teşekkürler.

merhaba

Merhaba arkadaşlar. konuda bahsedilen ders programı tamam ama ben buna sınıf listesi eklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba bilgisi olan var mı?

Örneğin birinci sayfada ders programı var, ikinci sayfayada derslik programı, yani birinci sayfadaki bilgilerden faydalanarak hangi derslikte saat kacta hangi sınıfın olduğunu gösteren tablo. Teşekkürler.
merhaba sanırım benim gibi eğitimcisiniz
size şöle düzeltilmiş dosyanızı gönderiyorum
sanırım işinizi görecektir