döngü oluşturup yeni ve eski verileden rapor oluşturma

Excel Vers. ve Dili
office 2007
merhaba ekteki dosyada görebileceğiniz tarzda verilerim var bu veriyi okuyup ve her ay altına ekleyeceğim yeni verileride okuyup ilk satırdaki başlıklara göre rapor almak istiyorum ve ayrıca örnekte gözüken hürriyet ile başlayanların hepsinin rakamlarınıda toplatmak istiyorum. bu konuda nasıl bi yol izlemeliyim ?
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
teşekkürler

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

Excel Vers. ve Dili
office 2007
teşekkürler ancak oluşturmak istediğim tam olarka bu degil ... hürriyet olarak başlayan tüm satırların toplamı diye düşünebiliriz ancak bu veride hürriyet gibi aynı isme sahip başka gazeteler ve dergilerde olucak onlarında toplamını aldırmak istiyorum.dolayısıyla veriye aksam , aksam cumartesi eki ...vs gibi bişi eklendiğinde de bunların toplamını hürriyet ,akşam gibi vermesini sağlamam gerekiyor.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
teşekkürler ancak oluşturmak istediğim tam olarka bu degil ... hürriyet olarak başlayan tüm satırların toplamı diye düşünebiliriz ancak bu veride hürriyet gibi aynı isme sahip başka gazeteler ve dergilerde olucak onlarında toplamını aldırmak istiyorum.dolayısıyla veriye aksam , aksam cumartesi eki ...vs gibi bişi eklendiğinde de bunların toplamını hürriyet ,akşam gibi vermesini sağlamam gerekiyor.
Ekli dosyayı inceleyiniz.
Formüllerle yapıldı.:cool: