Çok Teşekkürler arkadaşlar işimi gördüm. Birşey daha sormak istiyorum izninizle. Bir belge var günlük çıktı aldığım. Belgeye 01.06.2006 / 1 , 01.06.2006 / 2 gibi gün içerisinde birden fazla alırsam bu şekilde numaralandırıp alıyorum. Belge numarasının sonundaki 1, 2 sayılarını A1 hücresinden alıyorum. İsteğim şu tarih değiştiğinde A1 hücresindeki değer tekrar 1 olması. Teşekkürler
İlginize teşekkür ederim ancak dediğiniz kod dosya her açıldığında A1 hücresini 1 yapacak benim için kriter tarih değiştiğinde yani son kaydedilen tarih değişmişse (bir sonraki güne geçmişse örneğin) A1 hücresi 1 olmalı ben gün içerisinde çok kere dosyayı kapatıp açıp çıktı alıyorum. O nedenle kriter tarihin değişmesi olmalı. Teşekkür ederim.
a1 hücresine boş bir açıklama ekledikten sonra kodu deneyin.
[vb:1:2ace80f14c]Sub auto_open()
If Range("A1").Comment.Text <> Date Then
[A1] = 1
Range("A1").Comment.Text Str(Date)
End If
End Sub
[/vb:1:2ace80f14c]
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.