dosya kurtarma

Excel Vers. ve Dili
yeni version
Arkadaşlar dosyayı açabiliyordum dün açtım bugün açılmıyor sizce bunu nasıl yapabilirim benim için çok önemli yardımcı olursanız sevinirim tamam dediğim de herşey karışık şekiller çıkıyor resimleri koydum bakarsanız iş yeriyle ilgili olduğu için bunu yapmam gerek... lütfen yardım edin.

Excel Vers. ve Dili
Office 2016 EN 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25/05/2022
Merhaba,

gizli bilgileriniz yok ise, dosyayı eklerseniz belki kurtaranlar olabilir.

OfficeRecovery.v2008.Ultimate.Enterprise

bu programı deneyebilirsiniz.

iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
yeni version
verdiğin programı denedim sayıları yerine getiriyor ama isimler çıkmıyo sadece sayıları kurtarıyor galiba sayılar yerine geliyor sadece resimdede gördüğün gibi başka bi program varmı acaba bildiğin

Excel Vers. ve Dili
yeni version
Dosyayı vereyim kurtaran arkadaşlar olursa çok memnun olurum bi teşekkür bile az gelir doğrusu

Dosya indir

Arkadaşlar kimse bilmiyormu 51 kişi bakmış 1 kışi cvp yazdı yardımcı oldu sağolsun asri kardeşimiz ama isimler gelmedi başka program veya kurtara bilcek varsa dosyayıda koydum lütfen ark yardım edin..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
yeni version
Excel programından anlayan kimse yokmu!!!

Arkadaşlar yardım ederseniz çok memnun olurum lütfen yardımcı olun bana resimlere bi bakın neden böle yapıor nasıl kurtara bilirim lütfen...

RESİMLER TIKLA

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
bu dosya excel.xls formatında değil muhtemelen başka uzuntılı ve bu uzantıda açılmış yada versiyon uyuşmazlığı var ofis 2003 de açılmıyor

Excel Vers. ve Dili
yeni version
hayır dosyayı açıyordu mesela dün açıyordu bugün açmıyor öle düşün diğorum dosyamı bozuldu hani onarmanın bi yöntemi varmı bi kaç program denedim içindek isayıları eski haline getirdi ama yazdığım kişi isimleri gelmedi işterinde hesap tutuğum dosya olduğu için uğraşıyorum bu kadar ....

Excel Vers. ve Dili
yeni version
abi kimse dosya kurtarmasını bilmiyomu bilmiyosa bu sitenin olması hiç anlamı kalmaz site yöneticileri sizerdemi bilmiyosunuz.....

abi kimse dosya kurtarmasını bilmiyomu bilmiyosa bu sitenin olması hiç anlamı kalmaz site yöneticileri sizerdemi bilmiyosunuz.....
Şu yazın tüm şevkimi kırdı. Burda kimsenin, kimseye mecburiyeti yok. Biliyorum siteyi tanımıyorsun ve kalbinide kırmak istemiyorum. Sende buradakileri kırma. Lütfen bilen birileri varsa mutlak yardım ederler.
Sana kolay gelsin, şu adreside inceleyiver.

http://office.microsoft.com/tr-tr/results.aspx?qu=Bozuk+dosya+kurtarma

Excel Vers. ve Dili
yeni version
ya kurtaramadım diğe sinir oldum ondan ya kusura bakma hala daha dosyayı kurtaramadım....

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (64 bit) - Türkçe
Bozuk dosyanızı tekrar ekleyin, yardımcı olabilirim.

Excel Vers. ve Dili
yeni version
Ekledim yardımcı olduğun için şimdiden çok çok teşekkür ederim....

Dosya indir